Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΚΑΠΗ ΙΤΕΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 και ώρα 10:00’, η Αντιδήμαρχος Δελφών, Δημοτικής Ενότητας Ιτέας κ. Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη υποδέχθηκε στο χώρο του ΚΑΠΗ Ιτέας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη.
Από πλευράς Δήμου Δελφών παραβρέθηκαν οι:  κ. Αγγελόπουλος Αριστείδης, Αντιδήμαρχος Άμφισσας, κ. Έλλη Ρομβοτσάνου- Κοτσάνου- Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού Δ.Δελφών, και ο κ. Τέντ Γουώρθ Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας καθώς και αρκετοί αυτοδιοικητικοί. 
Τον Πρόεδρο συνόδευε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης, ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης , Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής Ν.Δ. – Βουλευτής Ηρακλείου και η πρώην Βουλευτής Φωκίδας κ. Ασπασία Μανδρέκα.
Παραβρέθηκαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κ. Ευάγγελος Κατσαγούνος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι: κ. Πέγγυ Αραβαντινού και ο κ.Ευστάθιος Κάππος .
Το παρόν έδωσε ο πρώην Δήμαρχος Ιτέας κ. Παναγιώτης Μανδρέκας και ο πρώην Δήμαρχος Λιδορικίου κ. Γεώργιος Κουλούλας.
Πλήθος κόσμου και τα μέλη του ΚΑΠΗ Ιτέας, επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Πρόεδρο κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.
Τα μέλη του ΚΑΠΗ Ιτέας στο τέλος της επίσκεψης έδωσαν στον Πρόεδρο και τη συνοδεία του αναμνηστικά δώρα, τα οποία με πολύ  αγάπη είχαν προετοιμαστεί όλες τις προηγούμενες μέρες.    
Ακολουθούν φωτογραφίες από την επίσκεψη.
















Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...