Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: «Καταγγελία για μεταθέσεις πυροσβεστών από Φωκίδα»

Εμβρόντητοι πληροφορηθήκαμε το νέα μεγάλο πλήγμα για την περιοχή μας, αυτή τη φορά με τη μετάθεση 6 ανδρών του Πυροσβεστικού Σώματος από μονάδες που εδρεύουν στη Φωκίδα.
Πιο συγκεκριμένα, μετατίθενται από την 1η Απριλίου προς άλλες μονάδες της χώρας 11 πυροσβέστες συνολικά από τη Στερεά Ελλάδα, εκ των οποίων παραπάνω από τους μισούς, για την ακρίβεια έξι (!!!), από την περιοχή μας, δηλαδή τέσσερις από τη δύναμη της Άμφισσας, ένας από το Λιδωρίκι κι ένας από την Πολύδροσο.

Για μια ακόμη φορά στη Φωκίδα γινόμαστε θεατές στο ίδιο έργο! Όταν είναι να μας δώσουν θέσεις, μας δίνουν τις λιγότερες και όταν είναι να μας πάρουν, μας παίρνουν τις περισσότερες!
Καταγγέλλουμε ευθέως για άλλη μια φορά την απαξιωτική, περιφρονητική και επικίνδυνη για τον τόπο μας συμπεριφορά των οργάνων του κεντρικού κράτους.
Ζητούμε την άμεση ανάκληση της ενέργειας αυτής, που αφήνει την περιοχή μας πλήρως απροστάτευτη εν όψει της αντιπυρικής περιόδου.
Καλούμε το βουλευτή Φωκίδας, κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου να λάβει θέση και να δράσει άμεσα, όπως έχει υποχρέωση.

Ο Δήμαρχος Δελφών
Αθανάσιος Ηλ. Παναγιωτόπουλος
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...