Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Σφοδρή επίθεση Καραμανλή σε Ντόρα και Μητσοτάκη για τον Καμμένο.

«Έχετε συμμαχήσει με όλους τους συκοφάντες μου και έρχεσαι εδώ να μου πεις να καταδικάσω τον Καμμένο που με υπερασπίζεται»;
Την οργή του Καραμανλή εισέπραξε η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία επεδίωξε συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό για να του αποσπάσει δήλωση κατά του …Πάνου Καμμένου!

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει σήμερα ο Βηματοδότης (προσοχή, ο Βηματοδότης του… ΔΟΛ που βρίζουν τον Καμμένο νυχθημερόν), η αδελφή του αρχηγού της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη δέχθηκε σφοδρή επίθεση και φυσικά δεν απέσπασε ουδεμία «καταδίκη» κατά Καμμένου. Αντίθετα, ο τ. πρωθυπουργός εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για την συμπεριφορά της νέας ηγεσίας στο πρόσωπο του, στην πολιτική της κυβέρνησης του, αλλά κυρίως στο συφερτό των υβριστών του που έχει βρει στασίδι στην άλλοτε κραταιά παράταξη.
Πως είναι δυνατόν να συνεργάζεσαι με τον Σκυλακάκη που ήθελε να κλείσει φυλακή τον Καραμανλή, με τον Τζήμερο, με τα ορφανά του Σημίτη, με τον Θεοδωράκη, να έχεις ψηφίσει προσωπικά το πρώτο μνημόνιο που αποτελούσε υβριστικό κείμενο για τον Καραμανλή κλπ και να έχεις το θράσος να ζητάς από τον Καραμανλή να σε στηρίξει;

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...