Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

Τα μαζεύει τώρα ο ρεπόρτερ του Ε.Τ.: «Τίποτα το μεμπτό στο ταξίδι Παππά στη Βενεζουέλα»

«Μαζεμένος» εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» μετά τις τζούφιες «αποκαλύψεις» για το περιβόητο ταξίδι του Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι».
Ούτε λίγο, ούτε πολύ τα μάζεψε ο Ιάσων Πιπίνης, ο οποίος έδειξε επίσης να μην γνωρίζει καλά, ούτε το ίδιο του το ρεπορτάζ, αν μπορεί να χαρακτηριστεί ρεπορτάζ η εμφάνιση… φωτογραφιών, οι οποίες δεν συνοδεύονται από κανένα στοιχεία, αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» προκαλούν σάλο.

Μας είπε λοιπόν ο Ιάσων Πιπίνης ότι:
– «Ο επιχειρηματίας Χαλίλ ερευνάται για σοβαρές υποθέσεις στις ΗΠΑ», αλλά όπως είπε ο ίδιος ο δημοσιογράφος «δεν γνωρίζω πόσο σοβαρές υποθέσεις είναι. Πρέπει να το googlάρει κανείς». (Τόσο σοβαρή είναι η έρευνα που έκανε ο δημοσιογράφος, ώστε πρέπει να ανατρέξει σε αμφιβόλου προέλευσης στοιχεία και πηγές)
– «Γνωρίζω ότι έγιναν συζητήσεις, αλλά δεν γνωρίζω το αντικείμενο» (Τότε ποιο είναι το αντικείμενο του ρεπορτάζ; Γιατί γίνεται τόσος θόρυβος; Γιατί εγκαλούν τον Νίκο Παππά η ΝΔ, ο Βενιζέλος και τα ΜΜΕ της διαπλοκής;)
– «Ορθώς ο κ. Παππάς λέει ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό για το ταξίδι στη Βενεζουέλα». Αυτό δήλωσε ο ίδιος ο Ιάσονας Πιπίνης ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ. (Ωστόσο, Νέα Δημοκρατία και Ευάγγελος Βενιζέλος έσπευσαν να φέρουν το θέμα στη Βουλή. Ας ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ τώρα και ας μην βιαζόντουσαν)
– «Ο κ. Παππάς δεν γνώριζε ότι ο επιχειρηματίας κ. Χαλίλ ερευνάται για τις δραστηριότητές του». Αυτό επίσης είπε ο Ιάσων Πιπίνης σε ζωντανή μετάδοση. (Αφού δεν γνώριζε την έρευνα σε βάρος του επιχειρηματία ο Νίκος Παππάς και το πιστοποιεί και ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ, τότε για ποιον λόγο τώρα ο Ελεύθερος Τύπος, η Νέα Δημοκρατία και ο Βενιζέλος σηκώνουν κουρνιαχτό;)
Ο Ιάσονας Πιπίνης επιβεβαίωσε ότι υπήρχαν συζητήσεις για αποστολή προϊόντων από τη Βενεζουέλα στην Ελλάδα, ενώ πληροφόρησε το τηλεοπτικό κοινό ότι δεν έχει άλλες φωτογραφίες και άλλα στοιχεία στη διάθεσή του. Επίσης είπε ότι για τα νέα «στοιχεία» που δημοσίευσε, ήρθε σε επαφή με πρώην πρώην στελέχη της κυβέρνησης Τσάβες (!), τα οποία συνάντησε τις προηγούμενες ημέρες (!), όπως είπε, σε άλλη χώρα της λατινικής Αμερικής(!).
Τέλος ο δημοσιογράφος του Ελεύθερου Τύπου μας ενημέρωσε ότι δεν είναι η πηγή του ο πρώην Πρέσβης της Βενεζουέλας, αλλά οι πηγές του βρίσκονται στη Βενεζουέλα και όχι στην Ελλάδα.
Με λίγα λόγια, άνθρακας ο… θησαυρός. Μάθαμε από τον ίδιο τον ρεπόρτερ του Ελεύθερου Τύπου ότι με το ταξίδι του Νίκου Παππά στη Βενεζουέλα δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα, τίποτε το μεμπτό. Επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Ιάσων Πιπίνης αυτό που λέει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, ότι δηλαδή «δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό». Μάθαμε επίσης και από τον δημοσιογράφο ότι ο Νίκος Παππάς δεν γνώριζε πως υπάρχει έρευνα σε βάρος του επιχειρηματία Μαχέντ Χαλίλ. Τέλος μας είπε ο Ιάσων Πιπίνης, απαντώντας σε κάποια ερωτήματα που έθεσε χθες το periodista.gr, ότι είχε από παλαιότερα τις νέες φωτογραφίες στα χέρια του και πως, ακόμη, δεν έχει εμμονή με τη Βενεζουέλα. Αλλά αυτά θα τα δούμε τις επόμενες ημέρες.
Μετά από όλα αυτά, μένει να δούμε αν η Νέα Δημοκρατία και ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα συνεχίσουν να δημιουργούν εντυπώσεις επί ενός ανύπαρκτου θέματος, το οποίο σηκώνουν μόνο και μόνο για να καλύψουν τα σκάνδαλα της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ. Ή μένει να δούμε αν η Νέα Δημοκρατία και ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα επιλέξουν τον ΔΙΑΣΥΡΜΟ τους στο κοινοβούλιο.
Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ στο periodista.gr 
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...