Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Έρχεται πρωτοφανής "χειμερινή" κακοκαιρία

Ψυχρή εισβολή μικρής διαρκείας αναμένεται Πέμπτη και κυρίως Παρασκευή και Σαββατοκύριακο.
Όπως αναφέρει το Greek-weather.org στην βόρεια Ελλάδα η θερμοκρασία τις βραδινές ώρες του Σαββάτου αλλά και το πρωί θα πέσει στα ορεινά και ημιορεινά ακόμα και στους -6 βαθμούς Κελσίου. Θα υπάρξει ουσιαστικά παγετός σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά τμήματα.

Στα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα η θερμοκρασία θα πέσει κοντά στους 3-4 βαθμούς Κελσίου μπορεί και λίγο χαμηλότερα τις βραδινές και πρωινές ώρες.
Σε πεδινά τμήματα της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας μπορεί να έχουμε και παγετό, οπότε οι αγρότες ας δείξουν προσοχή στις καλλιέργειες τους.
Στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο το πρωί η θερμοκρασία θα αγγίξει τη νύχτα και νωρίς το πρωί τους 4-5 βαθμούς και το μεσημέρι δεν θα ξεπεράσει τους 13 περίπου βαθμούς Κελσίου.
Στην Αθήνα η θερμοκρασία θα πέσει τη νύχτα κοντά στους 8-9 βαθμούς ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου δεν θα ξεπεράσει τους 14-15 βαθμούς.
Από το Σαββατοκύριακο και μετά έρχεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας!


 Thepressroom.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...