Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Στην Εισαγγελία η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ που έθεσε την ζωή νεογνού σε κίνδυνο για μερικά λεπτά δημοσιότητας

Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας Ζακύνθου βρίσκεται πλέον το θέμα της ανακοίνωσης της ΠΟΕΔΗΝ για δήθεν μετεγχειρητικές επιπλοκές σε μητέρα και το νεογνό της, κατόπιν παρέμβασης του Ζακυνθινού υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες ο υπουργός απέστειλε παραγγελία στην Εισαγγελία του νησιού για την διερεύνηση ποινικών ευθυνών που αφορούν στο αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων με αφορμή τα όσα αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.
H παραγγελία συνοδευόταν από ανακοινώσεις, δημοσιεύματα, οπτικό και ακουστικό υλικό, από τον αθηναϊκό και τοπικό Τύπο της Ζακύνθου.
«Δεν θα αφήσουμε πλέον κανένα να παίζει με την υγεία των πολιτών και την αξιοπιστία του νοσοκομείου της Ζακύνθου!» σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός.
Μιλώντας στον τοπικό Τύπο Ζακύνθου (ΗΜΕΡΑ) ο υπουργός υπογράμμισε ότι «είναι σαφές ότι υπάρχει και δρα ένα σύστημα με πρόσβαση σε συνδικαλιστικά και δημοσιογραφικά κέντρα των Αθηνών, που κατασκευάζει και διοχετεύει ψευδείς ειδήσεις ως προς το Νοσοκομείο Ζακύνθου, με στόχο την κατατρομοκράτηση των πολιτών του νησιού και την απαξίωση της δημόσιας υγείας. Ντροπή!»

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...