Κυριακή, 9 Απριλίου 2017

Όταν τα βουλευτάκια συμμετείχαν στα «γούστα» των νταβαντζήδων, δεν σκέφτηκαν ότι θα καταντούσαν υπηρέτες εγκληματικής οργάνωσης…

Αυτή είναι η κατάντια και η κατάρρευση μιας κοινωνίας που κυβερνήθηκε από Σημίτηδες και γαλουχήθηκε από Θοδωράκηδες και Κωστόπουλους.
«Να βγούμε και για ένα ποτό μωρέ, θα έλθουν και κάτι κοπέλες» Έλεγε ο εκδοτάκος του μαύρου χρήματος στα βουλευτάκια ακόμα και με ηχηρά και βαριά πολιτικά ονόματα. Και αυτά τσίμπαγαν και χανόντουσαν στις ηδονές που τους προσέφερε ο εκδοτάκος – προαγωγός.

Και τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού. Να εκβιάζει ο εκδότης τίμιες και ακέραιες εισαγγελείς που τα βάζουν με τα θηρία, και οι άθλοι πολιτικάντηδες, αλυσοδεμένοι από τις παρτούζες που οργανώνει ο εκδότης, να σέρνονται πίσω του και να γίνονται συνεργοί στον εκβιασμό.
Οι εξελίξεις όμως θα είναι ραγδαίες και αυτό θα φανεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Και εκεί οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες, οι σύμβουλοι – παιδεραστές και όλο το συφερτό θα τρέχει να αποδείξει ότι απλά εκβιαζόταν.


Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...