Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Όταν τα βουλευτάκια συμμετείχαν στα «γούστα» των νταβαντζήδων, δεν σκέφτηκαν ότι θα καταντούσαν υπηρέτες εγκληματικής οργάνωσης…

Αυτή είναι η κατάντια και η κατάρρευση μιας κοινωνίας που κυβερνήθηκε από Σημίτηδες και γαλουχήθηκε από Θοδωράκηδες και Κωστόπουλους.
«Να βγούμε και για ένα ποτό μωρέ, θα έλθουν και κάτι κοπέλες» Έλεγε ο εκδοτάκος του μαύρου χρήματος στα βουλευτάκια ακόμα και με ηχηρά και βαριά πολιτικά ονόματα. Και αυτά τσίμπαγαν και χανόντουσαν στις ηδονές που τους προσέφερε ο εκδοτάκος – προαγωγός.

Και τώρα ήρθε η ώρα του λογαριασμού. Να εκβιάζει ο εκδότης τίμιες και ακέραιες εισαγγελείς που τα βάζουν με τα θηρία, και οι άθλοι πολιτικάντηδες, αλυσοδεμένοι από τις παρτούζες που οργανώνει ο εκδότης, να σέρνονται πίσω του και να γίνονται συνεργοί στον εκβιασμό.
Οι εξελίξεις όμως θα είναι ραγδαίες και αυτό θα φανεί τις αμέσως επόμενες ημέρες. Και εκεί οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες, οι σύμβουλοι – παιδεραστές και όλο το συφερτό θα τρέχει να αποδείξει ότι απλά εκβιαζόταν.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...