Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΣΥΡΙΖΑ Φωκίδος: Για την αποκατάσταση της αλήθειας

Άλλη μια φορά στην ημερήσια εφημερίδα του νομού «Η ώρα της Φωκίδας» (Τρίτη 4-4-2017) γίναμε αποδέκτες επαίσχυντου κατά την εκτίμηση μας σχολίου, που αφορά την σ. Κατερίνα Στεφοπούλου.
Η σ. Κατερίνα δεν είναι «υπάλληλος», αλλά επιστημονικός συνεργάτης του βουλευτή Φωκίδας Ηλ. Κωστοπαναγιώτου, κατέχοντας τα αντίστοιχα προσόντα που απαιτούνται για την θέση, με έργο που κρίνεται.

Δεν ήρθε «ουρανοκατέβατη»... είναι δημότης Άμφισσας, από πολύ γνωστή οικογένεια της περιοχής - ο πατέρας της είναι ο γνωστός Αμφισσιώτης, διεθνούς φήμης ζωγράφος, Θανάσης Στεφόπουλος. Η ίδια έχει συνεχή παρουσία στο νομό από τότε που γεννήθηκε έως και σήμερα. Και ως προς αυτό και οι κρίνοντες κρίνονται...
Είναι δε ενεργό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ πολύ πριν τις εκλογές του 2015! Από το 2012 βρισκόταν σε θέση ευθύνης στο τριμελές συντονιστικό της Οργάνωσης Εικαστικών ΣΥΡΙΖΑ και στο αντίστοιχο 15μελες του τμήματος Πολιτισμού. Υπήρξε υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της Ρ. Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής στον Κεντρικό Τομέα το 2014 τιμώμενη από 2500 πολίτες!
Η συμμετοχή της σε ΜΗ ΕΚΛΟΓΙΜΗ θέση στο ψηφοδέλτιο του νομού στις εκλογές του Σεπτέμβρη 2015 ήταν με ομόφωνη απόφαση της Νομαρχιακής και του Συντονιστικού των Δελφών και στη συνέχεια έλαβε έγκριση από την Κεντρική Επιτροπή στα πλαίσια του δημοκρατικού τρόπου διάρθρωσης και λειτουργίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Η γνωστή μεθοδολογία "δολοφονίας χαρακτήρων" δεν συνάδει με την καλώς εννοούμενη δημοσιογραφία και δεν προάγει την ενημέρωση.
Η παρέμβασή μας αποσκοπεί στην αποκατάσταση της αλήθειας και δεν σκοπεύουμε να επανέλθουμε.

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...