Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ PULSE ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!

ΤΟ 80% ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΔ, ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
Έχουμε λοιπόν τα δύο στοιχεία με τα οποία οι δημοσκόποι μαγειρεύουν τα αποτελέσματα:
Το πρώτο είναι ότι στα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας, μετράνε την δυναμική του Μεϊμαράκη στις εκλογές του 2015! Κοινώς, ο ερωτώμενος που απαντά ότι ψήφισε Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογές, απλώς προσμετράται και ως νυν ψηφοφόρος του Μητσοτάκη! Το δεύτερο είναι ότι οι δημοσκόποι κρύβουν πανικόβλητοι το γεγονός ότι το 80% των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό το Κυριάκο Μητσοτάκη!
Ήρθε λοιπόν σήμερα η δημοσκόπηση της Pulse, που δικαιώνει απόλυτα το Ολυμπία και στα δύο σημεία!
Ως πρόθεση ψήφου για τη Νέα Δημοκρατία, δίνει ακριβώς το ποσοστό που πήρε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στις εκλογές του 2015!
Για πρώτη φορά στην ιστορία των δημοσκοπήσεων, ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός Μητσοτάκης, παίρνει από το σύνολο των ψηφοφόρων, το ποσοστό που φέρεται να έχει η Νέα Δημοκρατία ως πρόθεση ψήφου! Δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι όντως το 80% των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, δεν θεωρεί τον Μητσοτάκη κατάλληλο για πρωθυπουργό!!!
Δύο στα δύο λοιπόν, από την δημοσκόπηση που έγινε για φιλικό κανάλι του Κυριάκου Μητσοτάκη, και αποδεικνύει ότι κανένα έγκλημα δεν είναι τέλειο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...