Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

ΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ - ΠΡΟΛΗΨΗ & ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΙΡΡΑΣ" (φωτος)

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη Ημερίδα στην Κίρρα με θέμα "Πυροπροστασία Πρόληψη & Αντιμετώπιση Πυρκαγιών στην περιοχή Κίρρας" την Τρίτη 16 Μαϊου με την ανταπόκριση των ενεργών πολιτών της περιοχής.
Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Μαντά, αναφερόμενη  στις υποχρεώσεις των πολιτών για το καθάρισμα των ακάλυπτων οικοπέδων και ελαιοκτημάτων και την διαδικασία που τηρείται από το Δήμο, καθώς και τις δυσκολίες που εντοπίζονται στην ανταπόκριση των ιδιοκτητών.
Στην συνέχεια ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιτέας κ. Ιωάννης Κουλομπούρος με την προβολή διαφανειών ανάπτυξε διεξοδικά το θέμα, τονίζοντας τους κινδύνους και παραθέτοντας οδηγίες πρόληψης αλλά και αντιμετώπισης των περιστατικών πυρκαγιάς προς τους παρευρισκομένους.
Τέλος τον λόγο έλαβε ο Υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας κ. Ράμμος, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμβολή των αστυνομικών δυνάμεων σε κάθε περιστατικό πυρκαγιάς και στην συνεργασία που θα πρέπει να επιδεικνύουν οι πολίτες σε ανάλογες περιπτώσεις.
Στην Ημερίδα παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος ΔΕ Ιτέας κ. Πιλάλα-Τσακίρη, ο Πρόεδρος ΔΚ Ιτέας κ. Γουώρθ και εκπρόσωποι των δυο πολιτιστικών συλλόγων της Κίρρας.
Ακολούθησε διάλογος και εποικοδομητική συζήτηση με αναφορά στον εθελοντισμό.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...