Τετάρτη, 10 Μαΐου 2017

Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης Λαμίας: Δελτίο τύπου.

Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης  Λαμίας για τους πρόσφυγες ,συναντιέται ξανά με τους αλληλέγγυους  της αντιρατσιστικής κίνησης του Βόλου-Πηλίου, για να μαγειρέψουμε και να φάμε μαζί.
Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή  14/5, στις  Θερμοπύλες στο προσφυγικό καταυλισμό, με τον Κώστα  Πολυχρονόπουλο και το πρόγραμμα κοινωνικής βοήθειας "Ο Αλλος Ανθρωπος", που προσφέρει εθελοντικά μαζί με τους βοηθούς του,φαγητό από τις 11 π.μ  μέχρι το απόγευμα. Η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης θα πλαισιώσει την συνάντηση με μουσική και χορό από τις χώρες  των προσφύγων.
Καλούμε όλες -ους, που βρέθηκαν κοντά στους πρόσφυγες τις δύσκολες στιγμές της περιπλάνησής  τους στο τόπο μας, να ανταμώσουμε και πάλι την Κυριακή στις Θερμοπύλες.

 
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...