Πέμπτη, 11 Μαΐου 2017

Πολιτιστικός Σύλλογος Οι Φίλοι της Κίρρας: Ανοιχτή Πρόσκληση - Ανακοίνωση Διήμερου ΦεστιβάλΤαξιδεύοντας με τους Καλλιτέχνες & τον πολιτισμό της Φωκικής Γης
 ART MUSIC FESTIVAL
Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής
  Ο Πολιτιστικός  Σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ» θα πραγματοποιήσει, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το διήμερο πολιτιστικό φεστιβάλ «Ταξιδεύοντας με τους καλλιτέχνες και τον πολιτισμό της Φωκικής γης» στην πλατεία της Κίρρας, στις 29-30 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017. 
Σκοπός της εκδήλωσης είναι, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και συλλόγων της περιοχής, να προβληθεί και να αναδειχτεί η ιστορία, η ομορφιά και η πολιτισμική ταυτότητα του τόπου μας.

Προσκαλούμε όσους συλλόγους και καλλιτέχνες, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες, το επιθυμούν, να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωσή μας, ώστε μέσα από την παρουσία και τα έργα τους, τις προβολές και το υλικό που θα παρουσιαστεί στους επισκέπτες , να ξεδιπλώσουμε στα μάτια και τις ψυχές όλων, τον πολιτισμό και την ιστορία του τόπου μας.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μέχρι 15-6-2017 στα τηλέφωνα: Οικονόμου Γιάννης 6942599891, Θανάσης Μασούρας 6974077534, Κωνσταντίνα Κρίτσα 6951097826 , Κονδυλία Λούρμπα 6977035389. Στο e-mail: p.s.oifiloithskirras@gmail.com και στη  σελίδα  της ομάδας στο facebook  με γραπτό μήνυμα .
Από το Δ.Σ. του Συλλόγου


Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...