Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Προώθηση της Ενεργειακής Αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την Τρίτη 2 Μαΐου 2017, στο γραφείο του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κ. Μπακογιάννη στη Λαμία, πραγματοποιήθηκε συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία του Δημάρχου Δελφών κ. Αθ. Παναγιωτόπουλου, της Περιφερειακής Συμβούλου ΠΕ Φωκίδας κ. Π. Αραβαντινού, , της Αντιδημάρχου Δελφών- ΔΕ Ιτέας κ. Τριανταφυλλιάς Πιλάλα Τσακίρη, του Αντιδημάρχου Δελφών-Θεματικό Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Νεκτάριου Μίχου, της Προέδρου του Ν.Ο.Ιτέας κ. Σ. Αναγνωστάκου, μελών του Δ.Σ. και των προπονητών του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας, με σκοπό την προώθηση της Ενεργειακής Αναβάθμισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Ιτέας. Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας είναι το μοναδικό στο Δήμο Δελφών.
Ο Δήμος Δελφών διαβεβαίωσε ότι θα προβεί σε ουσιαστικές παρεμβάσεις σε θέματα συντήρησης και αποκατάστασης φθορών και ελλείψεων.
Πλήθος αθλητικών εκδηλώσεων υγρού στίβου φιλοξενούνται κάθε χρόνο. Ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας, το πλέον ιστορικό σωματείο υγρού στίβου στην περιοχή, έχει δημιουργήσει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, που προϋποθέτει την απρόσκοπτη και συνεχή λειτουργία του κολυμβητηρίου σε όλη τη διάρκεια του έτους.
Εκ του Δήμου Δελφών
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...