Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΠΕΝ «1ος Distomo Cycling Race of Memory»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΟΠΕΝ «1ος Distomo Cycling Race of Memory»
18 Ιουνίου  2017
Την 18η Ιουνίου 2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 09:30 το πρωί από το Λιμάνι της Ιτέας Φωκίδας θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του ποδηλατικού αγώνα «1ος Distomo Cycling Race of Memory».
            Τον ποδηλατικό αγώνα ΟΠΕΝ  «1st  Distomo Cycling Race of  Memory», διοργανώνουν ο Δήμος Διστόμου – Αράχοβας - Αντίκυρας με την υποστήριξη του «Π.Τ.Σ. ΠΥΡΓΟΥ Ποδηλατοδρόμος» και την συνδρομή του Δήμου Δελφών, στην μνήμη όσων χάθηκαν με μαρτυρικό τρόπο στις 10 Ιουνίου 1944 από τους Γερμανούς. Η θηριωδία που έγινε στο Δίστομο, θεωρείται σε παγκόσμια κλίμακα στην νεότερη ιστορία, η φρικιαστικότερη και απεχθέστερη.
Η διαδρομή του αγώνα είναι αναλυτικά η ακόλουθη:
                           ΕΚΚΙΝΗΣΗ:  ΠΑΡΑΛΙΑ ΙΤΕΑΣ  9.30 π.μ.

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Ιτέα  –Κατεύθυνση προς Άμφισσα, Δεξιά προς Δελφούς και ένας μικρός κύκλος στους ελαιώνες και πάλι προς Ιτέα αριστερά προς Δεσφίνα-Αντίκυρα-Άσπρα Σπίτια- Δίστομο (τερματισμός στο Μαυσωλείο Διστόμου)

Η Αντιδήμαρχος Δελφών
Δημοτική Ενότητα Ιτέας
Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...