Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΤΕΑΣ: ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΙΤΕΑΣ
Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2017
“Περιπέτειες από σημείο σε σημείο”
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ιτέας συμμετέχει και φέτος στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με θέμα “Περιπέτειες από σημείο σε σημείο” που διοργανώνεται από την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και υλοποιείται χάρη στη συνεργασία εκατοντάδων βιβλιοθηκονόμων, εκπαιδευτικών και εθελοντών σε όλη την Ελλάδα.

Φέτος περισσότερες από 150 Δημόσιες και Δημοτικές βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν πάνω από 3.000 δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά. Ένα πανελλήνιο παιχνίδι σύνθεσης γύρω από διαφορετικά σημεία: σημεία εκκίνησης, σημεία στίξης, σημεία καμπής, σημεία ισορροπίας, σημεία των καιρών, σημεία του ορίζοντα, σημεία και τέρατα!
Καλούμε τα παιδιά την Παρασκευή 16 Ιουνίου και ώρα 19:00 να έρθουν μαζί με τους γονείς τους, στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Ιτέας (Κυριακοπούλειο – Ηλιοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας, 1ος Όροφος) στην γιορτή έναρξης της Καλοκαιρινής Εκστρατείας.

Η Αντιδήμαρχος Δελφών
Δημοτική Ενότητα Ιτέας
Τριανταφυλλιά Πιλάλα- Τσακίρη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...