Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2017

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΟΛ! 240 εκ. € το φέσι, πήγαν να τον δώσουν για το 10%

Παρέμβαση της δικαιοσύνης και δικαστικές περιπέτειες για τους τραπεζίτες που φέρεται να ζημιώνουν τις τράπεζες τους με το ιλιγγιώδες ποσό των 240 εκατομμυρίων €, τόσες είναι οι οφειλές του Δολ και των συνδεδεμένων εταιρειών.
Η ζημιά είναι τεράστια και φυσικά δεν καλύπτεται ούτε στο ελάχιστο από τον διαγωνισμό – φιάσκο που διεξήχθη και φυσικά δεν κάλυψε ούτε το 10% των υποχρεώσεων. Κάποιοι ήλπιζαν ότι την ζημιά θα την επωμίζετο πάλι ο Ελληνικός λαός που έχει αναγκαστεί να καλύψει δεκάδες δισεκατομμύρια από παρόμοια θαλασσοδάνεια, αυτό το σενάριο όμως δεν υφίσταται. Έτσι, οι τραπεζιτες που νόμιζαν ότι θα φορτώσουν αυτή την οφειλή στον Ελληνικό λαό, θα οδηγηθούν προ των ευθυνών τους.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...