Τρίτη, 13 Ιουνίου 2017

Επαναλειτουργεί η Παθολογική του Γ.Ν. Άμφισσας;

Ένα βήμα πριν την επιστροφή στην κανονικότητα μετά από 3 χρόνια βρίσκεται η κορωνίδα των δομών υγείας στη Φωκίδα, το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, ενώ ευχάριστες για τους κατοίκους της Δωρίδας είναι και οι ειδήσεις για το Κέντρο Υγείας Λιδωρικίου.

Πιο συγκεκριμένα, ήδη τρεις νέοι γιατροί ήρθαν σήμερα στο Γ.Ν. Άμφισσας, ύστερα από άοκνες και εργώδεις πραγματικά προσπάθειες του επικεφαλής της 5ης Υ.Π.Ε. Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας Νέστορα Αντωνίου, του Ηλία Κωστοπαναγιώτου και της διοίκησης του Γ.Ν. Άμφισσας. Πρόκειται για ένα μικροβιολόγο κι έναν καρδιολόγο, ενώ σε λιγότερο από δέκα ημέρες, την άλλη Τρίτη 21 Ιουνίου για την ακρίβεια, έρχεται ο δεύτερος Παθολόγος, ο οποίος ορκίστηκε την Δευτέρα 12/6/2017
Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται και η διαδικασία έλευσης τρίτου Γυναικολόγου, ενώ, κάτι που είναι και το σημαντικότερο για τη γενικότερη επαναφορά του νοσοκομείου σε φάση κανονικής πλέον λειτουργίας, το ίδιο ισχύει και για τον τρίτο Παθολόγο, ο οποίος δέχτηκε το διορισμό του στην Άμφισσα. Εξέλιξη που σημαίνει ότι θα τεθεί ξανά σε κανονική λειτουργία η Παθολογική Κλινική, που αποτελεί και τη βάση για τη γενικότερη ευρυθμία της ζωτικής αυτής δομής υγείας στη Φωκίδα.
Ταυτόχρονα, ιδιαίτερα θετικές είναι και οι εξελίξεις αναφορικά με το Κ.Υ. Λιδωρικίου, όπου ιδιαίτερα αποτελεσματική φαίνεται ότι είναι η διοικητική δουλειά που ασκεί ο Οδοντίατρος που υπηρετεί στο Κέντρο. Εκεί έχει μεταφερθεί το ακτινολογικό μηχάνημα από τις Κατάστημα Κράτησης του Μαλανδρίνου. Μηχάνημα το οποίο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, αφού στο σωφρονιστικό κατάστημα του Μαλανδρίνου δεν χρησιμοποιούταν. Πλέον, στο Κ.Υ. Λιδωρικίου θα πραγματοποιούνται επίσης αιμοληψίες και ακτινογραφίες.
Τέλος, το αμέσως προσεχές διάστημα πρόκειται να επισκεφθεί την Άμφισσα ο επικεφαλής της 5ης Υ.Π.Ε. Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας Νέστορας Αντωνίου.

πηγη:  http://www.amfissaface.gr/2017/06/12/post-1997/
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...