Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

2 εκατομμύρια ευρώ στους ορεινούς Δήμους της Στερεάς από το ΥΠΕΣ

Τι λεφτά θα δοθούν από τα έσοδα τέλους διαφήμισης και το φόρο ζύθου…
Ζεσταίνονται τα ταμεία εφτά (7) Δήμων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας από την απόδοση ποσού 2.090.000 € σε μικρούς νησιώτικους και ορεινούς Δήμους, από τα έσοδα του Τέλους Διαφήμισης Κατηγορίας Δ΄ και τα χρηματικά διαθέσιμα του λογαριασμού «Φόρος Ζύθου υπέρ Δήμων και Κοινοτήτων».

Η Φωκίδα για τους 2 Δήμους της, θα  λάβει συνολικά 731.600 €, εκ των οποίων 421.500 € πάνε στον Δήμο Δελφών,  και 310.100 € στο Δήμο Δωρίδος. 
Το συνολικό ποσό που θα μοιραστεί, κατ’ εφαρμογή του άρθρου 68 του νόμου 4483/17, σε όλη την επικράτεια ανέρχεται στο ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ 
Αναλυτικά ο πίνακας με τα ποσά που διανέμονται ανά Δήμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...