Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

ΣΧΕΔΙΟ ΕΜΠΡΗΣΜΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ 2007! Αφού τράβηξαν τις δυνάμεις στην Ζάκυνθο, κατακαίουν την Ηλεία!

ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΣΤΙΕΣ ΞΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ!
Αφού έβαλαν πυρκαγιές σε ολόκληρη την Ζάκυνθο για να τραβήξουν τις δυνάμεις της Ηλείας εκεί, μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο. Το κράτος όμως αντέδρασε σωστά αυτή την φορά και υπήρχαν εφεδρείες που έδρασαν άμεσα και με αποφασιστικότητα. Οι τρεις από τις τέσσερις περιοχές βρίσκονται ήδη υπό έλεγχο.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην περιοχή Ανάληψη της Αμαλιάδας, η οποία ξεκίνησε το μεσημέρι από το Κρυονέρι, ενώ υπό έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά στο Ανδρώνι, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Γιώργος Γεωργιόπουλος.
Σχετικά με τη φωτιά στην Ανάληψη, ο αντιπεριφερειάρχης είπε ότι επιχειρούν ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές και έχει δημιουργηθεί αντιπυρική ζώνη, για να προστατευθούν κατοικημένες περιοχές. «Αν αύριο με το πρώτο φως της ημέρας επιχειρήσουν τα εναέρια μέσα, τότε ελπίζω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα» ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Γεωργιόπουλος.
Τέλος, σχετικά με τις φωτιές στο Στρέφι του Πύργου και στην Μέλισσα Λεχαινών, ο αντιπεριφερειάρχης είπε πως «εκεί φαίνεται ότι πηγαίνουμε καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...