Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Με αιμοδοσία και παιδότοπο συνεχίζονται τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ τη Δευτέρα 7 Αυγούστου

Με δυο παράλληλες εκδηλώσεις συνεχίζονται τη Δευτέρα τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2017 στην Αγία Ευθυμία. Πιο συγκεκριμένα από τις 6.30 το απόγευμα διοργανώνεται Εθελοντική Αιμοδοσία από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «Οι Άγιοι Ανάργυροι» και τον Σύλλογο Αγιοευθυμιωτών. Η Αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Περιφερειακό Ιατρείο της Αγίας Ευθυμίας και θα διαρκέσει έως τις 9 το βράδυ.
Παράλληλα, στο Προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου της Αγίας Ευθυμίας, από τις 7 το απόγευμα, θα λάβει χώρα παιδότοπος με παραδοσιακά παιχνίδια και κατασκευές, από την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας Φωκίδας.
Είναι δυο σημαντικές εκδηλώσεις που απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό και στις οποίες περιμένουμε την ανάλογη ανταπόκριση.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...