Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017

Καταπέλτης η πρόταση του εισαγγελέα για τον Γεωργίου: ΕΝΟΧΟΣ!

Το δικαστήριο διέκοψε για να ανακοινώσει την απόφαση σήμερα, 1 Αυγούστου. Αμέσως μετά την εισήγηση – καταπέλτη του εισαγγελέα , βγήκαν τα περιτρίμματα της διαπλοκής με πονηρά άρθρα, να διαμηνύσουν στους έλληνες δικαστές ότι η Ευρώπη δήθεν θα ενοχληθεί από τυχόν καταδικαστική απόφαση του Γεωργίου!
Είναι αδιανόητο λέμε εμείς, η Ευρώπη που σέβεται την ανεξαρτησία των αρχών και του κράτους δικαίου, να τολμήσει να παρέμβει για έναν κατάδικο. Εάν κάνει κάτι τέτοιο, τότε όχι μόνο εξευτελίζει τις βασικές αξίες και αρχές της Ευρώπης, αλλά δίνει το δικαίωμα σε δικτάτορες τύπου Ερντογάν να συνεχίσουν να κουνούν το δάχτυλο. Και να λένε δικαιολογημένα: Τολμάτε να με εγκαλείτε εσείς που παρεμβαίνετε ακόμα και στις δικαστικές αποφάσεις κράτους – μέλους σας;
Ας μην κάνουν όνειρα λοιπόν οι νταβατζήδες. Η αντίστροφη μέτρηση για τους καταστροφείς της Ελλάδας, έχει αρχίσει. Προσπάθησαν να την αποφύγουν, να την καθυστερήσουν, αλλά δεν θα τα καταφέρουν.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...