Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Η Μητσοτάκης ΟΕ που ζει δημοσία δαπάνη, παρεξηγήθηκε για την τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ. Προφανώς επειδή είναι άμισθος.

Εκτός από τους γνωστούς της ομόρρυθμης εταιρείας Μητσοτάκη, υπάρχουν δεκάδες άλλοι «άγνωστοι» που αποκαλύπτονται σιγά – σιγά. Όλοι έμμεσα ή άμεσα σιτιζόμενοι από το δημόσιο. Στα πιο απίστευτα πόστα, σε ιδρύματα, νοσοκομεία, εράνους κλπ, να διαχειρίζονται πακτωλό δημοσιου χρήματος.
Υπό αυτό το πρίσμα, ορθώς αντιδρά το κόμμα Μητσοτάκη στην τοποθέτηση του Στέλιου Παππά στον ΟΑΣΘ. Και που να αρχίσει το ξεβρώμισμα. Άμισθη η θέση του Στέλιου Παππά!
Χωρίς αμοιβή θα ασκήσει τα καθήκοντά του ο κ. Παππάς σύμφωνα με το Υπουργείο, το οποίο απάντησε ως εξής στην ανακοίνωση της ΝΔ:
«Ας το καταλάβουν μια και καλή στη ΝΔ, που κόπτονται να διατηρήσουν τα προνόμια των χαϊδεμένων παιδιών τους στον ΟΑΣΘ. Δεν θα παίξουμε με την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ και αυτό είναι κεντρική επιλογή και κεντρικό μήνυμα. Για αυτό και τοποθετήθηκε εκεί ένα ιστορικό στέλεχος του χώρου με μεγάλη εμπειρία στα οικονομικά».
«Ο Στέλιος Παππάς είναι οικονομολόγος με μακρά εμπειρία, πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, με συνεχείς αγώνες για την κοινωνία και τη Δημοκρατία στον τόπο, και σε αντίθεση με τους μέχρι τώρα μετόχους και επικεφαλής του μορφώματος του ΟΑΣΘ , θα ασκήσει τα καθήκοντά του στον οργανισμό χωρίς αμοιβή.
Οι χυδαίες επιθέσεις της ΝΔ και των συνοδοιπόρων της δεν θα ακυρώσουν σε καμία περίπτωση την απόφαση της κυβέρνησης, να καθαρίσει τη δυσωδία δεκαετιών ώστε να μάθει ο ελληνικός λαός τι πλήρωνε και σε ποιους επί ολόκληρα χρόνια για να συντηρούνται οι κομματικοί στρατοί της ΝΔ και των εκλεκτών της.
Κατανοούμε απόλυτα την ανησυχία της ΝΔ για τις αποκαλύψεις που θα ακολουθήσουν και τότε θα έχει ενδιαφέρον η τοποθέτηση τους», καταλήγει η ανακοίνωση του Υπουργείου Υποδομών.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/812991/ton-volepsan-ki-ayton-neos-proedros-toy-oasth-o-pateras-toy-nikoy-pappa#ixzz4pIe4GyHt

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...