Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

ΤΡΕΛΑΝΕ, το Λονδίνο η Στεφανίδη, στην κορυφή του κόσμου με πανελλήνιο ρεκόρ!

ΤΡΕΛΑΝΕ ΚΟΣΜΟ η Κατερίνα Στεφανίδη! Με άλμα στα ουράνια συνέτριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ και πήρε σπίτι το Χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοικτού στίβου στο Λονδίνο. Η ελληνίδα «βασίλισσα των αιθέρων»… δεν ειχε αντίπαλο, αφού πέρασε με την πρώτη τα 4.65, 4.75 και 4.82 τη στιγμή που η βασική διεκδικήτριες του τίτλου Σάντι Μόρις αποτύγχανε στην πρώτη προσπάθεια της στα 4.82 και δύο φορές στα 4.89.
Να σημειωθεί ότι ο Πρόδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας συνεχάρει την παγκόσμια πρωταθλήτρια με τηλεγράφημα το οποίο απέστειλε και στο οποίο αναφέρει: «Η παγκόσμια χρυσή επιτυχία σας επισφραγίζει, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, την ήδη εμβληματική αθλητική σας πορεία σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του στίβου», αναφέρει αρχικά ο κ. Παυλόπουλος στο τηλεγράφημα του στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Τη μοναδική αυτή επιτυχία σας συμπληρώνει το διαχρονικώς κορυφαίο ήθος σας, θερμά συγχαρητήρια», καταλήγει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ακολουθούν βίντεο με το άλμα, τον γύρω του θριάμβου και τις πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας: 




Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...