Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

ΤΡΕΛΑΝΕ, το Λονδίνο η Στεφανίδη, στην κορυφή του κόσμου με πανελλήνιο ρεκόρ!

ΤΡΕΛΑΝΕ ΚΟΣΜΟ η Κατερίνα Στεφανίδη! Με άλμα στα ουράνια συνέτριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ και πήρε σπίτι το Χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοικτού στίβου στο Λονδίνο. Η ελληνίδα «βασίλισσα των αιθέρων»… δεν ειχε αντίπαλο, αφού πέρασε με την πρώτη τα 4.65, 4.75 και 4.82 τη στιγμή που η βασική διεκδικήτριες του τίτλου Σάντι Μόρις αποτύγχανε στην πρώτη προσπάθεια της στα 4.82 και δύο φορές στα 4.89.
Να σημειωθεί ότι ο Πρόδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας συνεχάρει την παγκόσμια πρωταθλήτρια με τηλεγράφημα το οποίο απέστειλε και στο οποίο αναφέρει: «Η παγκόσμια χρυσή επιτυχία σας επισφραγίζει, με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, την ήδη εμβληματική αθλητική σας πορεία σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις του στίβου», αναφέρει αρχικά ο κ. Παυλόπουλος στο τηλεγράφημα του στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Τη μοναδική αυτή επιτυχία σας συμπληρώνει το διαχρονικώς κορυφαίο ήθος σας, θερμά συγχαρητήρια», καταλήγει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Ακολουθούν βίντεο με το άλμα, τον γύρω του θριάμβου και τις πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας: 
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...