Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Αλληλεγγύη για Όλους: Ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή στο 2ο φεστιβάλ του περιοδικού ΣΠΟΥΤΝΙΚ

Η «Αλληλεγγύη για Όλους» συμμετέχει για 2η συνεχόμενη χρονιά στο φεστιβάλ του περιοδικού ΣΠΟΥΤΝΙΚ και σας προσκαλεί να γίνεται μέρος της μεγάλης γιορτής! Το φεστιβάλ πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Άλσος Γουδή, 6,7 και 8 Οκτωβρίου 2017 (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) και όπως έχει γίνει γνωστό από τους διοργανωτές, η Κοινωνική Αλληλεγγύη και τα πολύμορφα εγχειρήματα που αναπτύχθηκαν στην Αθήνα τα προηγούμενα χρόνια θα έχουν εξέχουσα θέση στο φεστιβάλ.

Σχεδιάζεται η δημιουργία «Χωριού Αλληλεγγύης» που θα στεγάσει, και τις τρεις μέρες, όσο το δυνατόν περισσότερα τέτοια εγχειρήματα, ενώ παραγωγικοί - καταναλωτικοί συνεταιρισμοί και άλλες προσπάθειες κοινωνικής αυτοδιαχείρισης θα βρίσκονται εκεί. Όλες οι συλλογικότητες που θα φιλοξενούνται στο φεστιβάλ, θα έχουν ισότιμο χώρο (τραπεζάκι) ώστε να εκθέσουν το υλικό, τα διακριτικά τους και να διαθέσουν προϊόντα τους.

Τέλος, στον χώρο του «Χωριού Αλληλεγγύης», θα υπάρχουν δύο σχετικά workshops - συζητήσεις, η μία με θέμα το Κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες και τις προοπτικές του και η άλλη, με θέμα, το παρόν και το μέλλον του κινήματος της αλληλεγγύης.

Καταληκτική ημερομηνία για τη συμμετοχή σας έχει οριστεί η Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

Πληροφορίες για το φεστιβάλ και το ΣΠΟΥΤΝΙΚ:

το event του φεστιβάλ ΣΠΟΥΤΝΙΚ 2017

η σελίδα fb του περιοδικού ΣΠΟΥΤΝΙΚ

η σελίδα fb του πολυχώρου ΣΠΟΥΤΝΙΚ στο Μεταξουργείο

u  Δείτε στο επισυναπτόμενο κείμενο, τη σχετική πρόσκληση του περιοδικού ΣΠΟΥΤΝΙΚ και αποστείλετε απάντηση στο mail venetia.grk@gmail.com georgediakos5@gmail.com ή επικοινωνήστε με τις διοργανώτριες/ές στα παρακάτω τηλέφωνα:

Βενετία Γραικού        6981057050
Γιώργος Διάκος        6974948545
Χριστίνα Μουντάκη  6986614738
Αναστασία Βουρλή  6957998816

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...