Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Χατζηδάκης εγκαλεί τον Τσίπρα που δεν έδωσε 700εκ € δωράκια στους Εργολάβους…(βιντεο)

Ο Χατζηδάκης εγκαλεί τον Τσίπρα που δεν έδωσε τα περίπου €700εκ δωράκια στους Εργολάβους, που τους είχε υποσχεθεί με την δική του διαπραγμάτευση το 2012-2013 και τελικά το 2015 δεν είχε παραδώσει ούτε πινακίδα κυκλοφορίας!
Και σαν να μην έφτανε αυτό, όπως λέει και ο ίδιος ο κ.Χατζηδάκης στο βίντεο της περιόδου 2012-2013, έδινε μποναμά 650εκ € στους Εργολάβους (σε πληρωμένα έργα) αν τους τα παρέδιδαν κουτσουρεμένα απλά για να τα εγκαινιάσει!Ο Χατζηδάκης που έβαλε για πρώτη φορά τον φόρο ΕΝΦΙΑ στους Ελληνες για να έχει λεφτά να τα πετάει και να τα κάνει πίσσα και τσιμέντο...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...