Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Η απάντηση της ΩτΦ στον μοναδικό αποπεμφθέντα τ. Αντιδημάρχο κ. Ν. Μολιώτη

Αν και τον αυτοδιαψεύδει πανηγυρικά  το  ίδιο το κείμενο που συνέγραψε και  δημοσίευσε πριν από μικρό χρονικό  διάστημα και αφορούσε την επιλογή του “Διαγόρα Πολυδρόσου”  να διοργανώσει εκδήλωση στη Γραβιά και όχι στην Πολύδροσο ,   εντούτοις ο τέως αντιδήμαρχος Γραβιάς- Παρνασσού κ Μολιώτης ισχυρίζεται, απατώντας σε πρόσφατο ρεπορτάζ της εφημερίδας , ότι οι σχέσεις του με όλα τα μέλη της δημοτικής αρχής είναι μέλι-γάλα .

Σε εκείνο το κείμενο, , που δημοσιεύουμε αυτούσιο,  ο τεως αντιδήμαρχος «όλως τυχαίως»  ισχυριζόταν ότι για την επιλογή της ποδοσφαιρικής ομάδας ευθύνεται «..η Στρώμη…» , χωριό από όπου «όλως τυχαίως”  κατάγεται η αντιδήμαρχος κα Ανδρεοπούλου
Σε σχέση με  την μπουρδολογία – απάντηση που αφορά την ΩτΦ πρέπει να σημειώσουμε ότι πράγματι ο αποτυχημένος τ. αντιδήμαρχος  έχει δίκιο.  Ναι,  διέκοψε τη συνδρομή. Όμως δεν εξήγησε τους λόγους. Θα σας τους  πούμε εμείς λοιπόν.  Ο    αποτυχημένος -  κατά το Δήμαρχο και κατά πολλούς δημότες μιας και ήταν ο μόνος από το σύνολο των αντιδημάρχων που στον πρόσφατο ανασχηματισμό υποβιβάστηκε σε απλό δημοτικό σύμβουλο και μάλιστα χωρίς αρμοδιότητες-   από καιρό άρχισε να μας πιέζει φορτικά  ότι αν συνεχίσουμε να του ασκούμε κριτική θα κόψει τη συνδρομή.  Το αποκορύφωμα όμως ήταν όταν επιλέξαμε για το ζήτημα των κινητοποιήσεων για το αστυνομικό τμήμα Γραβιάς  να μην πάρουμε δηλώσεις από αυτόν αλλά από την αντιδήμαρχο κα Ανδρεοπούλου , την οποία στην κυριολεξία από πολιτική άποψη  επιβουλευεται  επειδή είναι πιο αρεστή και συμπαθής στην τοπική κοινωνία. . Μόλις το διάβασε στην εφημερίδα προφανώς του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι , μας   τηλεφώνησε και με εντελώς άκομψο τρόπο   ζήτησε να διακόψει  τη συνδρομή  ενώ ταυτόχρονα έκανε φουλ επίθεση με ακατονόμαστες φράσεις στην κα Ανδρεοπούλου.  Μάλιστα, όλα αυτά ήταν σε γνώση του κ. Δημάρχου ο οποίος και είχε εκφράσει τη δυσαρέσκεια του

Με την ευκαιρία , να του πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί αν και δεν το κατάλαβε  , ούτε και ήταν στις προθέσεις του , μας ανέβασε πολύ . Και μας ανέβασε διότι κατάλαβε και ο πλέον αδαής ότι εμείς στην εφημερίδα πάνω και πριν από όλα βάζουμε την ενημέρωση των πολιτών που μας εμπιστεύονται και τις απειλές και τους εκβιασμούς των διάφορων πολιτικάντηδων τις γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας . 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...