Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΚ ΙΤΕΑΣ

Τόσες μικτές συγκινήσεις!! Επειδή οι ημέρες είναι ακόμη όμορφες, χωρίς κανένα σύννεφο στον ουρανό. Υπάρχει κανένας λόγος για τον οποίο θα πρέπει να πάμε και να καθίσουμε πίσω από τα θρανία, εκτός του ότι θα είχαμε την ευκαιρία να δούμε τους φίλους μας;
_ Τέτοιες θα μπορούσαν να είναι οι σκέψεις των μαθητών που θα επιστρέψουν στο σχολείο την προσεχή Δευτέρα, μετά από τρεις μήνες καλοκαιρινών διακοπών. Και ας μην ξεχνάμε ότι για μερικά παιδιά αυτό θα είναι το πρώτο τους έτος σε οποιοδήποτε σχολείο._Οι δικές μου πάντως οι σκέψεις σήμερα επικεντρώνονται στο ερώτημα του τι εμείς μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τους μαθητές να απολαύσουν ένα γόνιμο, χαρούμενο σχολικό έτος.
_Ήδη αυτές τις ημέρες ο Δήμος έχει κάνει μια θαυμάσια δουλειά στο κομμάτι που αφορά την καθαριότητα για την προετοιμασία των σχολείων. Έτσι το περιβάλλον στο οποίο θα φοιτήσουν οι μαθητές είναι έτοιμο. Θερμά συγχαρητήρια.
_ Οι δάσκαλοι, από τους παιδικούς σταθμούς έως και την τελευταία τάξη του Λυκείου, είναι έτοιμοι. Οι ενώσεις γονέων-εκπαιδευτικών είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει. Οι γονείς είναι έτοιμοι να βοηθήσουν σε καθημερινή βάση τα παιδιά τους τόσο σε υλικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Τέλος και η εκκλησία είναι εδώ για οποιαδήποτε πνευματική καθοδήγηση χρειαστεί.
_Και φυσικά, πάνω απ' όλα, οι μαθητές είναι πρόθυμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στην τάξη τους εννέα σχολικούς μήνες που έπονται.
_Εύχομαι σε όλους όσους εμπλέκονται, κάθε μέρα που περνά, να είναι παραγωγικοί, όχι μόνο στη συσσώρευση γνώσεων, αλλά και στην υπέροχη ανταλλαγή ιδεών μεταξύ των μαθητών, των δασκάλων, των γονέων και φυσικά και της εκκλησίας.

Τεντ Γουωρθ
Πρόεδρος ΔΚ Ιτέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...