Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017

Η άνοδος της ακροδεξιάς έχει το όνομα Μητσοτάκης κι έχει και τα ΜΜ»Ε» ΣΚΑΙ και ΔΟΜ

Η ποιότητα της αντιπολίτευσης που κάνουν σήμερα η ΝΔ και τα κόμματα που αντιπαλεύουν την κυβέρνηση, συνεπικουρούμενα από το σύνολο των μίντια, διακρίνεται από εμπάθεια, ταξικό μίσος και απόγνωση για την απώλεια της ιδιοκτησιακής σχέσης με την εξουσία.Πολιτικοί όπως οι Γεωργιάδης, Βορίδης, Λοβέρδος, Βούλτεψη, Ψαριανός,αλλά και η ηγετική παλινόρθωση των εθνοσωτήρων (Μητσοτάκης, Σαμαράς, Βενιζέλος, Γεννηματά, Θεοδωράκης) πρεσβεύουν ένα ακραίο λόγο, επιθετικό κατά της κοινωνίας, συντηρητικό και εν τέλει ακροδεξιό.
Η προβολή και η επιβολή αυτού του λόγου γίνεται με μαεστρία, από θεσμικά μιντιακά μέσα, όπως ο ΣΚΑΙ, το Πρώτο Θέμα και τα έντυπα του Μαρινάκη, καθώς επίσης και από εξωθεσμικά τρολ σαν αυτά που κατευθύνονται από το σύστημα Σαμαρά (βλέπε Μουρούτης) και το παλιό ΠΑΣΟΚ με μπροστάρηδες τον Σημίτη, τον Πάγκαλο και την πάλαι ποτέ εκσυγχρονίστρια Διαμαντοπούλου.
Για να αντιληφθείτε πόσο στοχευμένα χτυπήματα κάνουν προκειμένου να εκφοβίσουν και να υπεισέλθουν στο θυμικό των πολιτών, θα σας παραθέσω τρία παραδείγματα.
  • Το πρώτο έχει να κάνει με την προσπάθεια διασύνδεσης της κυβέρνησης με την τρομοκρατία, μέσω των δραστηριοτήτων του ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ.
  • Το δεύτερο αφορά τη διευθύνουσα σύμβουλο του Οργανισμού Πιστοποίησης Αποφοίτων Ελένη Γιαννακοπούλου, η οποία επιχειρείται να συνδεθεί με την αθεΐα, καθώς κατηγορείται ότι απομάκρυνε εικόνες της Παναγίας από το δημόσιο κτήριο που προΐσταται.
  • Το τρίτο και το πλέον αναιδέστερο έχει να κάνει με το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, το γιατρό Γιώργο Γρηγοριάδη, ο οποίος χτυπιέται αλύπητα από τα μέσα της διαπλοκής γιατί στην ιδιωτική του κλινική ανήρτησε μια πινακίδα που λέει ότι «όσο υπάρχει Αριστερά δεν χρεώνουμε αμοιβή».
Και όλα αυτά γιατί οι στημένες δημοσκοπήσεις δεν φαίνεται ότι πετύχαιναν το σκοπό τους.
Ετσι για να καταλαβαίνουμε τι γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...