Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Πρόσκληση για την τακτική δημόσια συνεδρίαση του Τ. Σ. Ιτέας

Παρακαλούμε όπως στις 25 Σεπτεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00  προσέλθετε στην Ιτέα και στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας, σε τακτική δημόσια συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 83 του Ν. 3852/2010, με θέματα ημερήσιας διάταξης.  

 1.    Γνωμοδότηση για παραχώρηση των Αθλητικών Εγκαταστάσεων της Δ.Κ. Ιτέας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.

2.    Χορήγηση άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής-μουσικών οργάνων στο κατάστημα «Παροχή γλυκών, παγωτών κλπ από Ζαχαροπλαστείο, Γαλακτοζαχαροπλαστείο, Καφεζαχαροπλαστείο με παροχή σερβιρίσματος» της κας Σταύρου Γεωργίας του Πέτρου το οποίο βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου αριθμ. 111 στη Δ.Κ. Ιτέας του Δήμου Δελφών.

3.    Χορήγηση άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής-μουσικών οργάνων στο κατάστημα «Ζαχαροπλαστείο με τραπεζοκαθίσματα χωρίς παρασκευαστήριο» με διακριτικό τίτλο «ΣΟΦΙΤΑ» του κ. Γκόλφη Παναγιώτη του Χρήστου το οποίο βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου αριθμ. 109 στη Δ.Κ. Ιτέας του Δήμου Δελφών.

4.    Γνωμοδότηση επί αιτήσεως κ. Παπουτσή Γεωργίου του Νικολάου για απαγόρευση στάθμευσης φορτηγού αυτ/του έμπροσθεν της οικίας του επί της οδού Καποδιστρίου 3-5 στην Δ.Κ. Ιτέας.

5.    Γνωμοδότηση για κατασκευή πεζοδρομίου έμπροσθεν οικίας κας Αντωνίου Παναγούλας του Οδυσσέα επί της οδού Πανουργιά στην Δ.Κ. Ιτέας ύστερα από το υπ΄ αριθμ. 18716/17-8-2017 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δελφών.

6.    Προτάσεις για ένταξη έργων στο Τεχνικό Πρόγραμμα έτους 2018.

                                                                Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου   
της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας

    ΓΟΥΩΡΘ ΤΖΩΝ-ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...