Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Φωκίδα: 42χρονη άφησε σημείωμα και έπεσε στον γκρεμό

Με τραγικό τρόπο μια 42χρονη γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή, οδηγώντας το αυτοκίνητό της σε γκρεμό 230 μέτρων!Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το δυστύχημα που σημειώθηκε στην 27η χ/θ της ΕΟ Ιτέας - Αντιρρίου στη θέση Αγίων Πάντων, ήταν τελικά αυτοκτονία, καθώς βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα στο σπίτι της οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου με το οποίο ανέφερε ότι βάζει τέλος στη ζωή της για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Η 42χρονη να σημειωθεί ότι ήταν χωρισμένη και ζούσε στην Ερατεινή.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία ψαρά της περιοχής γύρω στα μεσάνυχτα είδε αυτοκίνητο να φεύγει από τον δρόμο και να πέφτει στον γκρεμό, φλεγόμενο. Ειδοποίησε το «100» και στο σημείο έσπευσε το ΑΤ Ιτέας, στελέχη του Λιμενικού Σώματος, Πυροσβέστες του Κλιμακίου της Ιτέας και ΕΚΑΒ.
Διαπίστωσαν ότι ήταν αδύνατο να κατεβούν στον γκρεμό, ενώ και από θαλάσσης ήταν αδύνατο μέσα στη νύχτα να προσεγγίσουν το σημείο λόγω των βράχων που υπάρχουν στο συγκεκριμένο σημείο.
Τελικά στις 2 το πρωί μία βάρκα κατάφερε να φτάσει κοντά και να ελέγξει την άμορφη μάζα των λαμαρινών όπου μέσα δεν βρέθηκε κανείς. Τότε κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ που συμπλήρωσε την ομάδα έρευνας με πέντε άνδρες από την Ορειβατική Ομάδα, οι οποίοι γύρω στις 06:30 το πρωί κατάφεραν να βρουν το άψυχο κορμί της 42χρονης λίγα μέτρα παραπάνω.
Ακόμη κι αυτή την ώρα η επιχείρηση από τους άνδρες της Πυροσβεστικής είναι σε εξέλιξη, ενώ η μεταφορά της 42χρονης θα γίνει μέσω θαλάσσης.

Πηγή: LamiaReport

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...