Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Ο Κούλης συνεχίζει να επιβραβεύει τους "άριστους" που θεωρούν ότι «Ο Στρατιωτικοί είναι τεμπέληδες με κρουασάν υπο μαλης…ολημερίς χαζεύουν τηλεόραση, κουτσομπολεύουν και ποδοσφαιροφιλοσοφούν, σκαρφίζονται τρόπους να αυξήσουν τις αποδοχές τους»

Πριν από μέρες πολλοί απόρησαν που ο κ.Θεοδωρος Πάγκαλος των «μη παραγωγικών στρατιωτικών» δήλωσε ότι θα ψηφίσει Μητσοτάκη. Τώρα θα καταλάβετε ότι είναι ομοϊδεάτες. Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι τοποθέτησε αντιπρόεδρο της ΝΔ και τομεάρχη άμυνας, αυτόν που πούλησε τα λιμάνια στους Τούρκους και υποσχεται ότι θα πουλησει και νησιά και παραλίες στον ΕρντογανΟ Κυριάκος Μητσοτάκης μας ανακοίνωσε την ομάδα των 12 συμβούλων του, που τελικά είναι 13, αλλά τους λέει 12 γιατί νομίζει ότι είναι ο Μεσσίας.
Οι Σύμβουλοι του επιλέχθηκαν, μάλλον λόγω της Αριστείας τους και της Αξιοκρατίας τους. Τουλάχιστον αυτά λέει ότι πρεσβεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ίσως γιατί νιώθει μειονεξία που ο ίδιος δεν είναι άριστος αλλά ο ορισμός του νεποτισμού Τον έναν εκ των συμβούλων του τον επέλεξε για τις ΑΡΙΣΤΕΣ απόψεις που έχει για τις Ενοπλες Δυνάμεις
Ετσι διαβάζουμε στο πόνημα του νέου Συμβούλου Κωνσταντίνου Ζούλα, το οποίος έγγραψε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στις 02.04.2011 και προφανώς επιβράβευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ορίζοντας τον ως Σύμβουλο του

Εγραφε λοιπόν:

«Με δυο λόγια αυτό που μου έμεινε είναι ότι υπάρχει ακόμη μια Ελλάδα που κατά κυριολεξία περιβάλλεται από ένα συρματόπλεγμα και ζει σε ένα δικό της πλανήτη. Αφού, για να καταλάβεις, ένας ανεκδιήγητος «μονιμάς» μάζευε κάθε μέρα τα περισσευούμενα κρουασάν για να τα πουλήσει έξω, ενώ ένας άλλος έπαιρνε τα γάλατα για να τα πάει σπίτι του»
[…]
«Ε, λοιπόν, μέσα στην κρίση, ας πούμε την αλήθεια και γι’ αυτό. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια, σε όλα τα μη μάχιμα στρατόπεδα, οι μόνιμοι στην πλειοψηφία τους, μην έχοντας τίποτα παραγωγικό να κάνουν, ολημερίς χαζεύουν τηλεόραση, κουτσομπολεύουν και ποδοσφαιροφιλοσοφούν, σκαρφίζονται τρόπους να αυξήσουν τις αποδοχές τους και για να σπάσουν τη μονοτονία δίνουν και εντολές στους φαντάρους που «υπάρχουν» απλώς για τα θελήματά τους. «Κουβάλα αυτό, σκούπισε εκείνο, συνόδευσε την κόρη μου σχολείο» και γενικώς μια κατάσταση άκρως ατιμωτική για όλους, που ουδεμία σχέση έχει με στρατιωτική εκπαίδευση.»
[…]
«Διότι, αν μη τι άλλο, τους πληρώνουμε ένα σκασμό λεφτά, χώρια που όσοι υπηρετήσαμε γνωρίζουμε ότι οι «συλλέκτες» κρουασάν είναι οι τελευταίοι στους οποίους μπορούμε να βασιστούμε αν, ο μη γένοιτο, χρειαστεί…»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...