Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ: ΑΚΥΡΕΣ ΟΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΕ FUNDS ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!
Να που η Ελλάδα θα γίνει ο τάφος των παγκόσμιων τοκογλύφων! Και των τραπεζιτών που νόμιζαν ότι θα κάνουν κόλπα και θα μείνουν ατιμώρητοι. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Παρόν, το οποίο συμπίπτει και με τις δικές μας πληροφορίες, η ελληνική δικαιοσύνη θα ακυρώσει κάθε μεταβίβαση δανείου σε Fund, από όλες τις ελληνικές τράπεζες. Στην απόφαση Θα αναφέρεται φυσικά ο όρος της μη γνώσης του δανειολήπτη για την μεταφορά του δανείου του από την τράπεζα σε τρίτο. Μα φυσικά, κανένας δανειολήπτης δεν γνώριζε για αυτή την μεταφορά, αφού οι συμφωνίες έγιναν μαζικά χωρίς να ενημερώσουν τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Αυτούς που είχαν πάρει το δάνειο δηλαδή!

Η απόφαση αυτή αναμένεται να προκαλέσει παγκοσμίως σάλο αλλά και να αποδείξει ότι η Ελλάδα έπαψε πλέον να είναι προτεκτοράτο. Και φυσικά η απόφαση αυτή θα αποτελέσει φάρο για κάθε κυβέρνηση που θα θελήσει να προστατέψει τους πολίτες της απέναντι στην μανία των νεοφιλελεύθερων όρνεων που κατατρώγουν την ανθρωπότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...