Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

ΜΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΞΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ



Την  Κυριακή, 12 Νοεμβρίου, είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε τον καινούργιο καθηγητή μουσικής του Δημοτικού Ωδείου Ιτέας, στην αίθουσα του Κυριακοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου, σε ένα ρεσιτάλ πιάνου με έργα του Chopin, Prokofiev και Liszt.  Τον θαυμάσαμε να αποδίδει με μεγάλη επιτυχία την μελωδική γραμμή του πρώτου συνθέτη, τις εκρηκτικές στιγμές του δεύτερου συνθέτη και τις τεράστιες τεχνικές δυσκολίες του τρίτου συνθέτη. 
Όλοι όσοι παρευρεθήκαμε εκεί, νομίσαμε ότι οι ήχοι που έφθαναν στα αυτιά μας κατέβαιναν από τον ουρανό. 
Δεν ξέρω πως και πότε γεννιούνται τα αστέρια, όμως αυτό το αστέρι με το όνομα Γρηγόρης  Ιωάννου γεννήθηκε μόλις πριν από 22 χρόνια προικισμένο από το Θεό.  Τον ευχαριστώ θερμά και όλοι μας, για τη χαρά, τη συγκίνηση και την ευχαρίστηση που μας έδωσε.  Πολλά, πολλά συγχαρητήρια και εύχομαι το φως του να γίνεται όλο και πιο λαμπερό. 



Τεντ Γουώρθ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...