Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Προκήρυξη για μόνιμες θέσεις στο υπουργείο Πολιτισμού (ειδικότητες)

Στις αρχές Δεκεμβρίου αναμένεται να δημοσιοποιηθεί νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ που αφορά την πρόσληψη 63 υπαλλήλων σε υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού. Το συγκεκριμένο αίτημα του ΥΠΠΟ βρίσκεται ήδη στα γραφεία του ΑΣΕΠ και έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία του.
Τις επόμενες μέρες θα πάει για υπογραφή στην υπουργό Πολιτισμού και αμέσως μετά θα σταλεί για ΦΕΚ.
Πρόκειται για μόνιμες θέσεις εργασίας και αφορούν κλάδους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης Π.Ε, Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε), ενώ υπάρχουν και θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε).
Ο νέος διαγωνισμός αφορά, μεταξύ άλλων, θέσεις για αρχαιολόγους, αρχιτέκτονες, φύλακες, εργάτες και συντηρητές αρχαιοτήτων και έργων τέχνης σε μουσεία.
Οι επιτυχόντες του διαγωνισμού θα απορροφηθούν σε υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού.
Ειδικότερα στην Κρατική σχολή Ορχηστρικής τέχνης, το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων (ΤΑΠΑ), Εφορίες Αρχαιοτήτων, την Κεντρική Υπηρεσία του ΥΠΠΟ και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...