Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Ο Μητσοτάκης, δεν είναι αγράμματος. Είναι ο πολιτικός βραχίονας εγκληματικής οργάνωσης.

Ο ανεκδιήγητος Μητσοτάκης κάνει άλλη μία φαινομενικά παρανοϊκή δήλωση και οι νταβατζήδες φυσικά την προβάλλουν. Υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση χρέωσε την Ελλάδα 100 δισεκατομμύρια €!! 
Τα στοιχεία όμως, όχι μόνο τον διαψεύδουν, αλλά δείχνουν ότι η μοναδική κυβέρνηση στην μεταπολίτευση που μείωσε το δημόσιο χρέος ήταν η παρούσα κυβέρνηση. Μάλλον η συμμορία που υπηρετεί ο κύριος Μητσοτάκης μπορεί να έχασε τα 100 δις.
Η Ελλάδα όμως, τα παιδιά μας, για πρώτη φορά βλέπουν μία πραγματική αχτίδα αισιοδοξίας. Όχι, δεν ανακάλυψε τον τροχό η κυβέρνηση. Απλώς σταμάτησε το πλιάτσικο της συμμορίας του Μητσοτάκη. (Πηγή)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...