Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

Ο πολιτικός που αποτελεί το μεγαλύτερο ρουσφέτι της μεταπολίτευσης

Συνηθίζουμε να μιλάμε για ρουσφέτια που κάνουν οι πολιτικοί. Υπάρχει όμως και ένας πολιτικός που πρωταγωνιστεί σήμερα στην πολιτική σκηνή, που όμως είναι προϊόν του μεγαλύτερου ρουσφετιού που έχει γίνει στην μεταπολίτευση. Δεν είναι άλλος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Ο άνθρωπος που διορίστηκε από την διοίκηση του συχωρεμένου Καρατζά στην εθνική τράπεζα για να κάνει ρουσφέτι ο Σημίτης στον πατέρα του. Γι’ αυτό και όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει την δήθεν προϋπηρεσία του στον ιδιωτικό τομέα, γελάνε και οι πέτρες. Διότι η προϋπηρεσία του είναι το ίδιο ανέκδοτο με την αντιστασιακή του δράση, όταν ήταν έξι μηνών! Μιλάμε για τον άνθρωπο που διορίστηκε σκανδαλωδώς με εξωφρενικό μισθό την πιο μαύρη εποχή της νεότερης ιστορίας, επί καθεστώτος Σημίτη. Και διορίστηκε στην εθνική τράπεζα του Καρατζά, ατμομηχανή των σκανδάλων την εποχή του χρηματιστηρίου. Και αυτός ο άνθρωπος τώρα παριστάνει τον ηγέτη της αστικής παράταξης, τον θιασώτη της ελεύθερης οικονομίας και τον εκφραστή της αριστείας.. Ενώ εκπροσωπεί την καταστροφή της αστικής οικονομίας της Ελλάδας και την πιο χυδαία έκφραση το πολιτικού και οικονομικού νεποτισμού. Με άλλες λέξεις δείχνει πως και γιατί στην Ελλάδα οι άξιοι και τίμιοι άνθρωποι μπαίνουν στην γωνία. Ας προσθέσουμε κι αυτό ως κατακλείδα: Φανταστείτε τι θα έλεγαν τα λαμόγια της διαπλοκής που στηρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη αν ακολουθούσαν το παράδειγμα και το αδίστακτο «επιχειρηματικό δαιμόνιο» της Μαρέβα η Σίσσυ Παυλόπουλου, η Μπέτυ Μπαζιάνα και η Νατάσα Καραμανλή. Αυτά προς το παρόν και έπεται συνέχεια.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...