Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Αλλαγή στο σκηνικό του καιρού με καταιγίδες, βοριάδες και παγετό

Αισθητή προβλέπεται να είναι η πτώση της θερμοκρασίας στη χώρα, την εβδομάδα που ξεκίνησε. Μάλιστα, αναμένονται βροχές, βόρειοι άνεμοι και παγετός κατά τόπους, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα, Δευτέρα.
Στα δυτικά καθώς και στο ανατολικό και νότιο Αιγαίο νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών τοπικού χαρακτήρα. Λίγα χιόνια κυρίως στα βορειοδυτικά ορεινά.
Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ, στρεφόμενοι το βράδυ στα βόρεια σε βόρειους βορειοδυτικούς.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.
Νησιά Ιονίου, Πελοπόννησος, Ήπειρος, Στερεά Ελλάδα
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και σταδιακά στα υπόλοιπα τμήματα. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και σταδιακά στα ορεινά της Στερεάς.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και από τη νύχτα στο βόρειο Ιόνιο και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: στα δυτικά από 08 έως 15 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη. Στα ανατολικά από 11 έως 18 βαθμούς κελσίου.
Ο καιρός για Τρίτη και Τετάρτη.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το βράδυ της Τρίτης στα κεντρικά και βόρεια κατά τόπους χιονόνερο. Λίγα χιόνια στα ορεινά και πιθανώς πρόσκαιρα την Τετάρτη και σε ημιορεινές περιοχές στα κεντρικά και βόρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...