Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Τα δεδομένα της συλλογής της Βιβλιοθήκης Γ. Γάτου σε νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα του ΕΚΤ

Το Παράρτημα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Άμφισσας – Βιβλιοθήκη Γιώργου Γάτου συνεργάζεται με το ΕΚΤ (Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης) στα βιβλιοθηκονομικά θέματα από το 2003. Τότε ξεκίνησε η καταχώρηση στο βιβλιοθηκονομικό πρόγραμμα ΑΒΕΚΤ 4.00 όπου έχουν καταχωρηθεί μέχρι σήμερα 9.700 τίτλοι βιβλίων.
Μετά από μακροχρόνια και επίπονη επεξεργασία αρκετών ετών βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι έχει πραγματοποιηθεί η μετάπτωση των δεδομένων της συλλογής της Βιβλιοθήκης στο νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα openABEKT του ΕΚΤ που περιέχει εκτός άλλων βιβλιοθηκών (45 βιβλιοθηκών μέχρι σήμερα μέχρι την ένταξη όλων των βιβλιοθηκών) την βιβλιοθήκη Γ. Γάτου με την ονομασία Indepentent Department of the Library, Municipality of Amfissa - G. Gatos' Library και είναι διαθέσιμη προς το κοινό στη διεύθυνση http://librarygatou.openabekt.gr/ και, η οποία εντάσσεται στον ενιαίο κατάλογο του ΕΚΤ.
Η επεξεργασία των βιβλίων βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς στο πρόγραμμα πραγματοποιούνται οι απαραίτητες αλλαγές, ώστε ο κατάλογος της συλλογής της Βιβλιοθήκης του αείμνηστου συνδημότη μας να ολοκληρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...