Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

Οργή στελεχών και βουλευτων κατα Μητσοτακη για τη διαγραφή Αντωναρου! ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στο κομμα!

Μπούμερανγκ γυριζει κατα του Μητσοτακη η κίνηση του να διαγραψει τον Ευάγγελο  Αντώναρο, η απόφαση του αυτή εχει ήδη εξοργίσει μεγαλο μέρος των βουλευτων και των στελεχών της ΝΔ!

Λίγη ωρα μετά την ανακοινωση της διαγραφής  του Αντωναρου απο τον Κυριακο Μητσοτακη ένα απο τα πιο σημαντικά στελέχη της παράταξης (με ονομα βαρύ σαν ιστορία στην κυριολεξία) επικοινωνησε με τον Μητσοτακη και του μετεφερε την οργή του λέγοντας του ¨Το παρατράβηξες, θα με βρεις μπροστά σου.¨(Υ.Γ. Τον διάλογο μας μετέφεραν συνεργάτες του ιστορικού στελέχους που ήταν παρών στην τηλεφωνική επικοινωνία των δυο ανδρών!)
 Οπως μαθαίνουμε θα υπάρξουν εξελίξεις απο την πλευρά τους πολύ σύντομα καθως ο Μητσοτακης απο το πρωι είχε αφήσει να διαρρεύσει οτι συζητά την απομάκρυνση του Γεωργιαδη λόγω της εμπλοκής του στη Novartis και ξαφνικά διαγραφεί εντελώς ανεξήγητα τον Αντώναρο! 

Η απομόνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του, εντάθηκε εξαιτίας του Μακεδονικού αλλά το αδιέξοδο που προκαλεί η Novartis δεν είναι πλέον διαχειρίσιμο. Παρά τις απειλές και το θόρυβο που προκαλούν οι εμπλεκόμενοι, στο τέλος της ημέρας μένει μια πολύ σοβαρή υπόθεση διαφθοράς που συνταράσει το πολιτικό σύστημα.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος δεν είναι τυχαίος αλλά πολύ στενός συνεργάτης του Καραμανλή και δεν είναι ο πρώτος καθώς ήδη έχει διαγραφεί η βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα επίσης επειδή αμφισβήτησε τον Άδωνι. Αν την πρώτη φορά η διαγραφή φάνηκε σαν επίδειξη ισχύος, τη δεύτερα φορά μοιάζει με απώλεια του ελέγχου.

Ο Αντώναρος δεν είναι ο μόνος που ζήτησε την παραίτηση Άδωνι αλλά επιτέθηκε έντονα και με σκληρές εκφράσεις για να υπενθυμίσει ποιοι είναι απέναντι στην ηγεσία. Καθώς οι εξελίξεις για το σκάνδαλο είναι αναπόδραστες ο κλοιός αρχίζει και στενεύει και οι επιλογές για τον Πρόεδρο λιγοστεύουν. Σίγουρα πάντως το πρόβλημα είναι όλο δικό του.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...