Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ.Κ. ΙΤΕΑΣ

Παρακαλούμε όπως στις 20 Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Τρίτη, ώρα 19:00, προσέλθετε στην Ιτέα και στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας του Δήμου Δελφών, σε δημόσια τακτική συνεδρίαση, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν. 3852/2010 με θέματα ημερήσιας διάταξης :
  • 1. Χορήγηση άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής-μουσικών οργάνων στο κατάστημα «ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΜΠΑΡ» της κας Παπανικολάου Αλίκης του Ιωάννη, με διακριτικό τίτλο «POCO» το οποίο βρίσκεται επί των οδών 28ης Οκτωβρίου & Ι. Σκαρίμπα στην Δ.Κ. Ιτέας του Δήμου Δελφών.
  • 2. Χορήγηση άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής-μουσικών οργάνων στο κατάστημα «ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ» του κ. Λιναρδάτου Δημητρίου του Σωτηρίου, με διακριτικό τίτλο «MOSTRA» το οποίο βρίσκεται επί των οδών 28ης Οκτωβρίου & Λ. Ηρώων στην Δ.Κ. Ιτέας του Δήμου Δελφών.
  • 3. Χορήγηση άδειας παράτασης ωραρίου λειτουργίας μουσικής-μουσικών οργάνων στο κατάστημα «ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ-ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ» του κ. Μωραϊτη Σταύρου του Νικολάου με διακριτικό τίτλο «ΜΑΪΣΤΡΑΛΙ» το οποίο βρίσκεται επί των οδών 28ης Οκτωβρίου & Ανδρούτσου στην Δ.Κ. Ιτέας του Δήμου Δελφών.
  • 4. Γνωμοδότηση για υποβιβασμό πεζοδρομίου, επί της δημοτικής οδού Χαρ. Τρικούπη 56 στην Ιτέα, έμπροσθεν της οικίας του κ. Κων/νου Κουτκιά (σχετ. με το υπ΄ αριθμ. ­1848/29-1-2018 έγγραφο της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών) .
Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου
της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας
ΓΟΥΩΡΘ ΤΖΩΝ-ΤΑΟΥΝΣΕΝΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...