Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

«Λουκέτο» στο MEGA από το ΕΣΡ. Έντονη αντίδραση από τους εργαζόμενους στο κανάλι

Το ΕΣΡ με έξι ψήφους υπέρ και 3 κατά αποφάσισε το οριστικό "λουκέτο" του MEGA.
Έντονη κινητικότητα αυτή την ώρα στις εγκαταστάσεις του MEGA με τους απλήρωτους εργαζομένους που κρατούν τόσους μήνες το σταθμό «ζωντανό» να έχουν παγώσει από την απόφαση του ΕΣΡ αλλά να αναζητούν λύσεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες εξετάζεται να καταθέσουν αίτημα ανακοπής της απόφασης του ΕΣΡ έχοντας «νόμιμο συμφέρον» προσπαθώντας να δώσουν οι ίδιοι παράταση ζωής στο MEGA.
Σημαντική όμως θα είναι η στάση των μετόχων της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ καθώς αν θέλουν να αποφύγουν το «λουκέτο» θα πρέπει άμεσα το ΔΣ της εταιρείας να δώσει εντολή στο νομικό τμήμα της να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας ώστε να μην εκτελεστεί η απόφαση του ΕΣΡ έως ότου αποφανθεί το ΣτΕ.
Τα επόμενα 24ωρα λοιπόν είναι κρίσιμα για το «μαύρο» καθώς με την απόφαση του ΕΣΡ θα ενημερωθεί η Εθνική Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων που θα διατάξει τη DIGEA να προχωρήσει στη διακοπή σήματος του MEGA.


Ολόκληρο το ρεπορτάζ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...