Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΦΩΚΙΔΟΣ: ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 29 Απριλίου το Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας συμμετέχοντας στις δραστηριότητες καθαριότητας και καλλωπισμού του παραλιακού μετώπου της πόλης μας, καλεί όσους εθελοντές/ντριες επιθυμούν να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες .
Η ομάδα του Κρισσαίου θα ξεκινήσει από τα βραχάκια. Η ομάδα των ναυτοπροσκόπων αναλαμβάνει την περιοχή Αγκάλης. Η Λιμενική Επιτροπή εξοπλισμένη βερνίκια, χρώματα, πινέλα, γιαλόχαρτα ξεκινάμε στις 9.30 το πρωί – από το λιμενικό ταμείο - για να φρεσκάρουμε και να «προετοιμάσουμε» όσες επιφάνειες μπορούμε για το καλοκαίρι. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ


Ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Φωκίδας
Καϊμάρας Νικόλαος



Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...