Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΕΡΧΕΤΑΙ σημαντική πρωτοβουλία για τη δημιουργία του νέου κόμματος τις επόμενες ώρες!

Είναι όλα σχεδόν έτοιμα και το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωσή του. Έτσι τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει σημαντική πρωτοβουλία που θα επιταχύνει τις εξελίξεις για τη δημιουργία του νέου κόμματος!
Με φιλελεύθερο προφίλ, πολλές υπογραφές εις την ιδρυτική του διακήρυξη και άλλα ενδιαφέροντα – π.χ., μεσαίους επιχειρηματίες και παρουσία στα κοινωνικά δίκτυα. Και μην φανταστήται ότι θα είναι από τ’ αριστερά. Θα είναι από την άλλη πλευρά και, προφανώς, δεν θα χαροποιήσει τον Κυριάκο, που παλεύει να πείσει με το Μητρώο Στελεχών πως ανανεώνει το κόμμα του από τη λεγόμενη «κοινωνία των πολιτών».
 Περισσότερα σε λίγο! Μείνετε συντονισμένοι στις κινήσεις των βουλευτών της ΝΔ και τις δημόσιες τοποθετήσεις τους!

   (Πηγή)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...