Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Απόφαση σταθμός του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου κατά της Uber δικαιώνει την Ελλάδα και γεννά τεράστια ερωτηματικά για τα συμφέροντα που υπηρετεί ο Μητσοτάκης!

Απόφαση σταθμός για τη λειτουργία της Uber στο πλαίσιο της ΕΕ, αποτελεί η γνωμοδότηση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που έκρινε ότι τα κράτη μέλη μπορούν να απαγορεύουν και να διώκουν ποινικώς την παράνομη άσκηση της δραστηριότητας μεταφορών στο πλαίσιο της υπηρεσίας UberPop,
χωρίς να κοινοποιήσουν προηγουμένως στην Επιτροπή το σχέδιο νόμου που προβλέπει ότι η άσκηση της δραστηριότητας αυτής συνιστά ποινικό αδίκημα, απεφάνθη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.
Και μετά από αυτή την απόφαση, θα πρέπει ο κ. Μητσοτάκης και οι συνεργάτες του να βγουν άμεσα και να εξηγήσουν με σαφήνεια τι συμφέροντα υπηρετούσαν όλο αυτό το διάστημα.


olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...