Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Animart 2018: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ


Τεχνική, προσέγγιση, ερμηνεία, ανάλυση έργων, συναυλία 14 - 18 Ιουλίου 2018
Στο πλαίσιο της 12ης ANIMART 2018 ο κιθαριστής και συνθέτης Νίκος Αθανασάκης, παραθέτει στην Άμφισσα δωρεάν σεμινάριο για κλασική κιθάρα.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα και την ευκαιρία να παρουσιάσουν ένα έργο της αρεσκείας και του επιπέδου τους, από το ρεπερτόριο της κλασικής κιθάρας, και να λάβουν τις παραινέσεις και προτάσεις του δασκάλου. Παράλληλα, θα γίνουν μέλη μιας ορχήστρας, κιθαριστών ή και άλλων οργάνων, που θα ερμηνεύσουν, σε παγκόσμια πρώτη, ένα πρωτότυπο έργο του συνθέτη, παραγγελία της ANIMART 2018, την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα παίξουν επίσης ενώπιον του κοινού και τη σύνθεση που έχουν επιλέξει για το σεμινάριο. Η πρόσκληση αφορά σπουδαστές κιθάρας, αλλά και άλλων οργάνων που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια ως ακροατές ή ακόμα και ως ενεργά μέλη.
Για περισσότερες πληροφορίες: 6974 574 650, Νίκος Αθανασάκης
εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην ορχήστρα (ή οποιουδήποτε οργάνου) η 15η Ιουνίου

Πρόγραμμα

  • Κυριακή, 15 Ιουλίου 2018
    Ώρα: 18:00 – 20:00 Συνάντηση των ενδιαφερομένων, γνωριμία με τον δάσκαλο, καθορισμός τρόπου μελέτης
  • Δεύτερα, 16 Ιουλίου 2018
    Ώρα: 11:00 – 15:00: Materclass, στελέχωση και πρόβες ορχήστρας
  • Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018
    Ώρα: 11:00 – 15:00: Materclass, στελέχωση και πρόβες ορχήστρας
  • Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018
    Ώρα: 11:00 – 15:00: Materclass, στελέχωση και πρόβες ορχήστρας
    & 20:00-21:00 Δημόσια παρουσίαση αποτελεσμάτων σεμιναρίου – Συναυλία μαθητών και ορχήστρας
Σημειώσεις:

Τόσο το Masterclass, όσο και η ορχήστρα απευθύνονται σε μαθητές όλων των οργάνων. Απαραίτητη προϋπόθεση, οι μαθητές να έχουν μαζί τους την παρτιτούρα τους, ασχέτως αν ξέρουν απ’ έξω το έργο.
Όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στο Masterclass σαν ενεργά μέλη θα παρουσιάσουν στον δάσκαλο ένα έργο που έχουν ετοιμάσει, θα λάβουν τις παραινέσεις του και εφόσον το επιθυμούν θα το παίξουν και ζωντανά στη Συναυλία μαθητών.
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην ορχήστρα, η οποία μπορεί να αποτελείται και από άλλα όργανα εκτός από κιθάρες, ας το δηλώσουν εγκαίρως για να γίνει η κατάλληλη ενορχήστρωση. Επίσης, είναι απαραίτητο να δηλωθεί εγκαίρως το επίπεδο των σπουδαστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...