Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Λέγονται πολλά για την κλίκα που πλαισιώνει τον Μητσοτάκη και αν ισχύουν τα μισά τότε...

Όσο περνά ο καιρός καταλαβαίνει ακόμη και ο πιο αδιάφορος για την πολιτική ζωή του τόπου, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να γίνει ΠΟΤΕ πρωθυπουργός αυτής της χώρας.
Στις δημοσκοπήσεις έχει "ταβανιάσει" και πλέον αρχίζει η κατρακύλα. Δεν μπορεί να ελέγξει το κόμμα του, το οποίο σιγά - σιγά σπάει σε μικρά κομμάτια.
Ο ίδιος, η σύζυγός του και κορυφαία στελέχη της ΝΔ εμπλέκονται σε σειρά σκανδάλων. Πολιτική πρόταση δεν έχει και στην ελληνική κοινωνία, αυτός και το συνάφι του, είναι εξαιρετικά αντιπαθείς. Ο Αλέξης Τσίπρας βγάζει τη χώρα από τα μνημόνια, η οικονομία πηγαίνει καλύτερα και οι ξένοι εμπιστεύονται ξανά τη χώρα μας, με αποτέλεσμα ο εκνευρισμός της ΝΔ να γίνεται όλο και μεγαλύτερος. Ταυτόχρονα αποκαλύπτονται κάθε ημέρα οι βρώμικες σχέσεις διαπλοκής του Μητσοτάκη και της επικίνδυνης παρέας του με επιχειρηματίες και εφοπλιστές που διώκονται για υποθέσεις ναρκωτικών. Το χειρότερο; Ακόμη και πρώτος να είναι ο Μητσοτάκης στις επόμενες εκλογές δεν πρόκειται να βρει συμμάχους για να κυβερνήσει.
Οι υποψιασμένοι και πιο μετριοπαθείς μέσα στη Νέα Δημοκρατία, έχουν ήδη ξεκινήσει πλέον και συζητούν για τη διαδοχή. Εξάλλου, σε πρώτη φάση, μετά το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών το θέμα συζήτησης σε πολιτικούς και δημοσιογραφικούς κύκλους θα είναι η αποτυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αυτό το γνωρίζουν όλοι. 
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν μετά τις επόμενες εκλογές θα πάει στο σπίτι του. Υπάρχουν, ωστόσο, κάποιοι οι οποίοι ανησυχούν περισσότερο από τον Μητσοτάκη για την επερχόμενη εκλογική του αποτυχία. Πρόκειται για μία κλίκα φανατικών, ακροδεξιών και νεοφιλελεύθερων, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών, πολιτικών, συμβούλων και παραγοντίσκων οι οποίοι περιμένουν να έρθει η ΝΔ στην εξουσία για να συνεχίσουν τα όργια σε βάρος του ελληνικού λαού, αυτά τα όργια που οδήγησαν τη χώρα ένα βήμα πριν από την καταστροφή. 
Έχουν καταλάβει πως ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να γίνει πρωθυπουργός και αλαλάζουν κάθε τρεις και λίγο γράφοντας και μιλώντας για την αναγκαιότητα επίτευξης αυτοδυναμίας. Γνωρίζει αυτός ο θλιβερός θίασος, αυτή η επικίνδυνη σέχτα, που λιβανίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ τη Μαρέβα Μητσοτάκη (κάποιοι έχουν γίνει τσιμπούρια στη σύζυγο του Μητσοτάκη), πως υπάρχουν πράγματα που θα όταν έρθουν στο φως θα προκαλέσουν πολιτικό σεισμό. Από το πρωί μέχρι το βράδυ απειλούν με ειδικά δικαστήρια και ότι άλλο μπορεί να βάλει ανθρώπου νους, αλλά βλέπουν την καταιγίδα να έρχεται και γνωρίζουν πως δεν μπορούν να αποφύγουν το πεπρωμένο. Η μόνη τους διέξοδος, η μόνη τους ελπίδα είναι να καταλάβουν σαν παράσιτα που είναι την εξουσία. Ωστόσο, επειδή δεν έχουν άλλη επιλογή, πηγαίνουν στον Μητσοτάκη και τον παραμυθιάζουν λέγοντάς του πως θα είναι αυτοδύναμος, αυτός και το κόμμα του, στις επόμενες εκλογές. Θυμίζουν εκείνους τους συμβούλους του Αντώνη Σαμαρά που επέμεναν πως στις εκλογές του Μάη του 2015, η ΝΔ θα έπαιρνε πάνω από 35% και αυτοδυναμία. Τελικά η ΝΔ είχε πάρει μόλις 18%. 
Τα ίδια συμβαίνουν και τώρα. Πιο φανατικοί από όλους είναι κάποιοι δημοσιογράφοι και άνθρωποι των μίντια, οι οποίοι δεν έχουν χορτάσει χρήμα. Ένα σύστημα που πρόσκειται στον Μητσοτάκη και έχει πρόσβαση σε οικονομικούς παράγοντες, τους μπουκώνει (τους δημοσιογράφους) με χρήμα και διαφήμιση κι εκείνοι, ως αχόρταγοι και αναξιοπρεπείς, χοροπηδούν κουνώντας την ουρά τους. Για παράδειγμα, λειτουργούν εφημερίδες που δεν τις διαβάζει κανένας και την ίδια στιγμή ακούγονται πολλά ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ για τις χρηματοδοτήσεις τους... Για παράδειγμα, ξεπηδούν σιγά - σιγά σάιτς και φυτρώνουν βιβλιοπωλεία τα οποία έχουν κινήσει το... ενδιαφέρον. Για παράδειγμα, λέγεται πως οι αρχές εξετάζουν τη δραστηριότητα συγκεκριμένων προσώπων που μπορεί να εμπλέκονται σε διάφορες περίεργες υποθέσεις.

 Periodista

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...