Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Ράπισμα της δικαιοσύνης στους ενάγοντες: Καμιά σκευωρία για την Novartis! Στο ακέραιο έπραξαν το καθήκον τους οι εισαγγελείς!

Καταρρέει το αφήγημα περί σκευωρίας. Κανονικά προχωρά η δικαιοσύνη στην διερεύνηση του μεγάλου σκανδάλου. Οι κύριοι Αβραμόπουλος, Σαμαράς και Βενιζέλος, είχαν υποβάλλει μηνύσεις σε βάρος της επικεφαλής της εισαγγελίας διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη, και τους επίκουρους εισαγγελείς διαφθοράς, Χρήστου Ντζούρα και Στυλιανού Μανώλη, λες κι έφταιγαν αυτοί που ενεπλάκησαν τα ονόματα τους στην υπόθεση του Novartis_Gate.
Οι εισαγγελικοί λειτουργοί όμως – όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε – έκαναν το καθήκον τους χωρίς να παραβιάσουν καμία διάταξη του νόμου.
Έτσι, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής διαβίβασε στη Βουλή τη διάταξη του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου , Ιωάννη Αγγελή, δια της οποίας τίθενται στο αρχείο οι μηνύσεις Δημητρίου Αβραμόπουλου, Ευάγγελου Βενιζέλου και Αντώνη Σαμαρά κατά των εισαγγελικών λειτουργών Ελένης Τουλουπάκη, Χρήστου Ντζούρα και Στυλιανού Μανώλη. στους ενάγοντες
 

Κατερίνα Κατή – Documento

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...