Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Σκάνδαλο Siemens – Νέα στοιχεία «φωτιά» για τις μίζες σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ! - Προς απόλυση 30.000 εργαζόμενοι της Siemens!

Μπορεί το σκάνδαλο Siemens να «μουχλιάζει» στα… αζήτητα σε ό,τι αφορά στην προβολή του και στην ενημέρωση της κοινής γνώμης, η έρευνα όμως των εισαγγελικών Αρχών συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και για πρώτη φορά επί της ουσίας.
Στο πλαίσιο αυτό, ο πρώην οικονομικός διευθυντής του τομέα τηλεπικοινωνιών της Siemens στο Μόναχο, Μίχαελ Κουτσενρόιτερ, κατέθεσε προσφάτως στον Ελληνα ειδικό εφέτη ανακριτή Γ. Ορφανίδη. Ηρθε στη χώρα μας στις 27 Απριλίου σε κλίμα μυστικότητας και εμφανίστηκε στον ειδικό εφέτη ανακριτή ως κατηγορούμενος στο σκάνδαλο με τις μίζες για το C4I, έργο που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και κόστισε εκατομμύρια ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο. Ο πρώην οικονομικός διευθυντής περιγράφει λεπτομερώς τις διαδρομές της μίζας στο ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατία, ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει, μάλιστα, ότι από τη Siemens δωροδοκήθηκαν και γερμανικά κόμματα (αναλυτικά ΕΔΩ).
Έτσι πλούτιζε η Siemens και η Γερμανία. Αυτό ήταν το μοντέλο ανάπτυξης που λειτουργούσε με στις πλάτες των άλλων, για την ακρίβεια των άλλων λαών που είχαν διεφθαρμένους πολιτικούς.
Μετά όμως τις ραγδαίες αλλαγές σε χώρες όπως η Ελλάδα και η Πορτογαλία, χώρες – πελάτες ελέω διεφθαρμένων κυβερνήσεων, πήγαν στράφι και οι δουλειές. Και τώρα η Siemens ετοιμάζεται να βγάλει σε αναγκαστική άδεια 30.000 εργαζόμενους. Ποια; Η Siemens της Γερμανίας με την υποτιθέμενη καλπάζουσα ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...