Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Πρόταση δυσπιστίας κατέθεσε ο Μητσοτάκης

Πρόταση μομφής από τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής.
Όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης η πρόταση μομφής θα κατατεθεί αμέσως μετά τη λήξη της σημερινής ψηφοφορίας για τα προαπαιτούμενα.

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι λύνει το Σκοπιανό γιατί έτσι θέλει ο διεθνής παράγοντας και ελπίζοντας στην "κατανόηση" των εταίρων σε οικονομικά θέματα.
«Είμαι υποχρεωμένος να εξαντλήσω κάθε δημοκρατική κίνηση. Το μέλλον της πατρίδας δεν μπορεί να υποθηκευτεί από μια κακή συμφωνία. Ο κ. Τσίπρας αρνήθηκε να ζητήσει την εξουσιοδότηση της Βουλής για να υπογράψει τη συμφωνία, για να συνεχίζει να παίζει αυτό το ανήθικο θέατρο με τον κ. Καμμένο. Απέχει και πάλι από το Κοινοβούλιο. Οφείλω να αποτρέψω αυτό που συμβαίνει. Είμαι αποφασισμένος να αποτρέψω την υποθήκη της πατρίδας. Υπό τις παρούσες συνθήκες, η Κ.Ο. της ΝΔ σύμφωνα με τα άρθρα 84 του Συντάγματος και 142 του κανονισμού της Βουλής, καταθέτει μετά τη ψηφοφορία πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης. Δείτε το βίντεο στην διεύθυνση που ακολουθεί:
https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/videos/10155710543112725/?t=48
(Πηγή)

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...