Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Πειθαρχικός έλεγχος σε αντεισαγγελέα για προσβολές σε Παυλόπουλο-Τσίπρα

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Σταύρος Κοντονής, παρήγγειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διακριβωθεί αν έχουν τελεστεί πειθαρχικά παραπτώματα από αντεισαγγελέα Εφετών, ο οποίος φέρεται σε προσωπικό του λογαριασμό, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, να έχει αναρτήσει φωτογραφίες του Προέδρου της Δημοκρατίας και του πρωθυπουργού με προσβλητικά σχόλια για τα πρόσωπά τους.

Επίσης, φαίνεται ότι έχει αναρτήσει και δυσμενείς κρίσεις για τις ενέργειες της Δικαιοσύνης όσον αφορά την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, που διώκεται για εσχάτη προδοσία.
Την παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης προκάλεσαν πρωτοφανή σχόλια του αντεισαγγελέα στον λογαριασμό του στο Facebook, στα οποία αμφισβητεί το δημοκρατικό πολίτευμα της χώρας, αναφέρεται σε «κομμούνια» που «κατέστρεψαν τη χώρα» και «πρέπει να φύγουν».
Επίσης, ζητάει την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, και την παραίτηση του πρωθυπουργού τον οποίο αποκαλεί «εθνικό μειοδότη».
Επίσης, έχει αναρτήσει φωτογραφία στην οποία ο πρωθυπουργός εμφανίζεται να κάνει μια αισχρή χειρονομία ως απάντηση σε όσους αντιδρούν στη συμφωνία για το όνομα.
 Δείτε τις επίμαχες αναρτήσεις του αντεισαγγελέα Εφετών Ανδρέα Καραφλού στο facebook:









Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...